Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Κουίκ: ΝΔ και ΜΜΕ σπέρνουν την τρομοκρατία στο λαό


..

Κουίκ: ΝΔ και ΜΜΕ σπέρνουν την τρομοκρατία στο λαό.
Σε συστράτευση κάλεσε όλα τα κόμματα με στόχο τη βοήθεια στην Ελλάδα και την κυβέρνηση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, από το βήμα της Ολομέλειας.

«Την Κυριακή καλούμαστε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και να βοηθήσουμε την κυβέρνηση στον έντιμο αγώνα της, και καλούμε σε συστράτευση όλα τα κόμματα για να αποδείξουν ότι όταν μιλούν για εθνική συνεννόηση όντως βάζουν πλάτη» ανέφερε.

Ο Τέρενς Κουίκ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το δημοψήφισμα «εντάσσεται στη διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς, που σημαίνει ότι εντάσσεται σε μια προσπάθεια που κάνουμε να βρούμε μια λύση βιώσιμη μέσα στην ευρωζώνη μέσα στο ευρώ».

Παράλληλα τόνισε ότι «είναι η προσπάθεια που κάνει η Ελλάδα για να μην φορτώσουμε με χρέη τις επόμενες γενιές, διότι εάν προκρίνουμε τη λύση και τα μέτρα που μας δίνουν οι θεσμοί πριν τα μάθουμε εμείς τότε θα έχουμε υποθηκεύσει και το μέλλον των δισέγγονων».

Από τα βέλη του υπουργού Επικρατείας δεν έφυγε η ΝΔ και ΜΜΕ, τους οποίους κατηγόρησε ότι διαχέουν κύμα τρομοκρατίας, επισημαίνοντας πως το ίδιο έπραξε και προεκλογικά και όχι μόνο δεν την οδήγησε πουθενά παρά μόνο στην καταδίκη της.

«Ο κ. Σαμαράς που έλεγε ότι είναι καταστροφικές οι εκλογές, σήμερα τις θέλει» σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ κατέληξε «εδώ και τώρα εκλογές, αλλά όχι για να μπουν τίτλοι τέλους στον Τσίπρα, αλλά για να μπουν τίτλοι τέλους για τον αρχηγό της ΝΔ».
http://www.tribune.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: