Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Με Κώστα Χατζηδίμπα η EURO U-17 και Ελλάδα-Σκωτία 1-0:Σωζόπολη Βουλγαρίας UEFA European Under-17 Championship (Football Competition): συγκλονιστική παρουσία Ελλήνων φιλάθλων. Το kraxtis-gr.blogspot.gr ήταν εκεί.Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο


...

Σε μία πανέμορφη πόλη, τη Σωζόπολη της Βουλγαρίας, στην μαύρη θάλασσα, με έντονο το Ελληνικό στοιχείο, διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των Εθνικών ομάδων Παίδων Ελλάδος Σκοτίας για το UEFA European Under-17 Championship (Football Competition) με νικήτρια την Ελληνική ομάδα με 1-0.  Το  kraxtis-gr.blogspot.gr  εκεί και σας μεταφέρουμε όσα ίσως δέν μπορείτε αλλού να δείτε και να μάθετε.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:
Με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη στο 39ο λεπτό, από πάσα του Κώστα Κιρτζιαλίδη, η Εθνική Παίδων νίκησε 1-0 τη Σκωτία στον δεύτερο αγώνα της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015, που διεξάγεται στη Βουλγαρία.
(η ικανοποίηση στο πρόσωπο του Χατζηδίμπα μετά το τέλος του αγώνα και στην αγκαλιά της μάννας)
Με τον Κώστα Χατζηδίμπα (ο μικρότερος στην ηλικία του ρόστερ 1999) να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο, με θετική παρουσία αφού δέσποζε στο χώρο του κέντρου και έδεσε την ομάδα που στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καλή απόδοση, δημιούργησε φάσεις είχε και δοκάρι και διαχειρίστηκε τον αγώνα και κράτησε εν τέλει την σπουδαία και απαραίτητη νίκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σαφώς ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ αν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά και αν είχε περισσότερη τύχη σε κάποιες από αυτές, όπως στο δοκάρι σε σουτ του Γιάννη Τσίγγου στο 58ο λεπτό.

Με τη νίκη αυτή η Εθνική Παίδων έκανε άλλο ένα βήμα για την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, αλλά τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όταν η Ελλάδα θα παίξει με τη Γαλλία, που νίκησε σήμερα και τη Ρωσία (1-0), η οποία αντιμετωπίζει τη Σκωτία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στο epo.gr ότι «σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κερδίσαμε δίκαια. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα τέρματα. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν τελείωσε τίποτα. Οφείλουμε να δείξουμε το ίδιο πάθος και στον αγώνα με τη Γαλλία».

Ο σκόρερ του γκολ της νίκης Βαγγέλης Παυλίδης είπε στο epo.gr πως «είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι η βοήθησα κι εγώ από την πλευρά μου να κάνει η ομάδα ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Γνωρίζουμε ότι είναι στο χέρι μας να πετύχουμε το στόχο μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να τα καταφέρουμε».

Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατζκόβσκι παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Νάτσο (45'), Μίντλετον (75'), Ρος ΜακΚρόρι (78') και Χιλ (79') ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα (80'+5') έδειξε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) κάρτα στον Μπερτ.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης- Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (49' Λάμπρου), Λημνιός, Τσίγγος (80' Δοδοντσάκης), Κιρτζιαλίδης (49' Χατζηδίμπας).

ΣΚΩΤΙΑ: Ρόμπι ΜακΚρόρι- Φινλάισον (49' Μίντλετον), Ρος ΜακΚρόρι, ΜακΙντάιρ, Χάρβι, Μπερτ, Χιλ, Ρος (75' Σούταρ), Γουΐλσον, Χέντρι, Μίλερ (68' Μόρισον).

Παραλειπόμενα:Συγκλονιστική παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων.Συγκίνηση στην ανάκρουση του Εθνικού Υμνου. Μπάλλες μοίρασαν στον κόσμο οι Ελληνες παίκτες.Χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν πολύ μετά το τέλος του αγώνα, Αριστο κλίμα, μπράβο στα παιδιά...
Την Τετάρτη ο επόμενος αγώνας με την Γαλλία.

(με πληροφορίες απο το epo.gr)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ,,

=================
ΒΙΝΤΕΟ:
ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

....
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
φωτο με φόντο την πόλη έξω απο το γήπεδο..


 Ο φίλος Σκωτσέζος φίλαθλος φωτογραφήθηκε για τον Κράχτη  kraxtis-gr.blogspot.gr  ..
 Το ζεύγος Χατζηδίμπα....
 Πανταχού παρόντες Δημήτρης Καλαιτζής και Κώστας Μυστακίδης.
 Φωτογραφίες απο το όμορφο γήπεδο απο τον  kraxtis-gr.blogspot.gr 











 Μοίρασαν μπάλλες στους Ελληνες φιλάθλους οι διεθνείς και ο τυχερός Κώστας Μυστακίδης την βούτηξε....

 ο Γιώργος Καραγκούνης είναι εκεί, η ψυχή της ομάδας και φωτογραφήθηκε για το  kraxtis-gr.blogspot.gr 


  οι αδυναμίες δέν κρύβονται και ο Κώστα Χατζηδίμπας το φιλί ικανοποίησης στη μάννα.


.....
ΠΗΓΗ:kraxtis-gr.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: