Απίστευτες δηλώσεις Καμμένου: «Δε θα πέσουμε στα τέσσερα - δε θα βγούμε στη βίζιτα»


..
ΑΝΕΛ-Απίστευτες δηλώσεις Καμμένου: «Δε θα πέσουμε στα τέσσερα - δε θα βγούμε στη βίζιτα»
Προκλητικές δηλώσεις που θα συζητηθούν, έκανε ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος έξω από τη Βουλή μετά τις προγραμματικές δηλώσεις. Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις είπε: ««Δεν θα πέσουμε στα τέσσερα».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει καμία οπισθοχώρηση στο πρόγραμμα και στις δεσμεύσεις της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν (σ.σ. αυτά που προτείνει η Ελλάδα στους εταίρους), έχει καλώς».
Σχολιάζοντας την απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα, από τις 11 Φεβρουαρίου, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «αλητεία» και είπε ότι οι μονομερείς αποφάσεις του Μάριο Ντράγκι είναι παράνομες.

Σε ερώτηση για το πού θα βρεθούν τα χρήματα για την υλοποίηση των εξαγγελιών της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος σχολίασε, με διάθεση περιπαικτική: «Πάντως, δεν θα βγούμε στη βίζιτα»!

Παράλληλα, ερωτηθείς για τα σενάρια Grexit, σε περίπτωση ρήξης με τους δανειστές, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη και παρέπεμψε σχετικά: «Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά... Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια»!
ΗΜΕΡΗΣΙΑ