Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τραγικές στιγμές στην κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου

 
Τραγικές στιγμές στην κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου.Σε βαρύ κλίμα ολοκληρώθηκε η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου, η οποία τα ξημερώματα της..
Τετάρτης, «έφυγε» από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς.

Η οικογένειά της και οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας για το στερνό αντίο.

Τόσο η μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου, όσο και η οικογένεια της Αλεξίας, είναι συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατό της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, αφού αυτή ήταν η επιθυμία της οικογένειας, η οποία ζήτησε αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τραγικές φιγούρες, η μητέρα Βέφα Αλεξιάδου, και ο σύζυγός της Αλεξίας Βαγγέλης Κιτσάκης, ο οποίος προσπαθούσε να δώσει κουράγιο στην πεθερά του.

Τα δυο κοριτσάκια της Αλεξίας, 10 και 17 ετών αντίστοιχα, δεν ήταν στην κηδεία.

Υποβασταζόμενη από τον Βαγγέλη Κιτσάκη και μαυροφορεμένη, η Βέφα Αλεξιάδου ξέσπασε με το που είδε κάμερες και δημοσιογράφους, και εξέφρασε το παράπονό της, λέγοντας:

«Τώρα που πέθανε την θυμηθήκατε την Αλεξία;» ενώ στη συνέχεια, με το που βγήκε το φέρετρο από την εκκλησία, η Βέφα φώναξε: «Πάλεψες κοριτσάκι μου αλλά δεν άντεξες!»

Λίγες ώρες πριν, η αδελφή της, Άντζυ Αλεξιάδου, μέσω του facebook έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο αποχαιρετά την αδελφή της, ενώ και ο σύζυγός της αποχαιρέτησε τη γυναίκα του με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο.

ΝΟΟΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: