Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΣΟΚ.ίδρυση νέου κόμματος απο 200 «πράσινους» .

Στην ίδρυση νέου κόμματος προχωρούν 200 «πράσινοι» συνδικαλιστές
ΠΑΣΟΚ.Στην ίδρυση νέου κόμματος προχωρούν 200 «πράσινοι» συνδικαλιστές.Στη δημιουργία ενός ευρύτερου πολιτικού φορέα..
για την επανασύσταση της ευρύτερης σοσιαλδημοκρατίας, προχωρούν 200 μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κυρίως από το χώρο του συνδικαλισμού.
Ήδη το Σάββατο, έλαβε χώρα η πρώτη συνάντηση στο ξενοδοχείο Τιτάνια, όπου και παρεβρέθησαν συνδικαλιστικά στελέχη πρώτης γραμμής. Μεταξύ αυτών ο Σπύρος Παπασπύρος, πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΕΒΕ, ο Τζανέτος Καραμίχος πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, ο Χρήστος Σπίρτζης πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αμέσως μετά τη συνάντηση ανέφεραν χαρακτηριστικά:
"Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στελέχη από όλη την Ελλάδα, από όλους τους κοινωνικούς, επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς χώρους, πολιτικά στελέχη και νεολαία, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία, προκειμένου ο σοσιαλιστικός χώρος, σε όλο του το εύρος, να ανακτήσει αυτόνομα πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά.
Στόχος μας οι δυνάμεις από την αριστερή σοσιαλοδημοκρατία, ως τις δυνάμεις της ευρωπαϊκής αριστεράς, της οικολογίας και του ριζοσπαστισμού, να συνευρεθούν σε ενιαία προοδευτική κατεύθυνση, να ανταποκριθούν στο αίτημα και την αγωνία της βάσης του μεγάλου κοινωνικού προοδευτικού σοσιαλιστικού χώρου για το πολιτικό κενό της μη εκπροσώπησης μας".
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: