Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Θλίψη για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή.ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ

Θλίψη για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή    
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.Θλίψη για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή.Εφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής, έπειτα από άνιση µάχη µε τον καρκίνο...
Τους δύο τελευταίους µήνες ο µουσικοσυνθέτης νοσηλευόταν σε νοσοκοµείο της Αθήνας, όπου απεβίωσε χθες τα ξηµερώµατα.
Οι περιπέτειες της υγείας του ξεκίνησαν πριν από 23 χρόνια, όταν πρωτοδιαπίστωσε ότι είχε καρκίνο. Χρειάστηκε µάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο να πάει στη Γερµανία -και συγκεκριµένα στο Ανόβερο- για να υποβληθεί σε µία ιδιαίτερα δύσκολη επέµβαση. Γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948 στο Μοσχάτο. Στα εφηβικά του χρόνια, συµµετείχε στο συγκρότηµα «Vickings».
Σε ηλικία έξι µόλις ετών γνώρισε τον Τσιτσάνη, τον Παπαϊωάννου, τον Ζαµπέτα και τη Ρένα Ντάλια στο «Φαληρικό» όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά. Ο ίδιος εργάστηκε για βιοποριστικούς λόγους το 1954 δίπλα στον συνθέτη και δεξιοτέχνη στο µπουζούκι Μανώλη Χιώτη, στη «Γωνιά της Αθήνας» στην Πλάκα.
Η συνέχεια υπήρξε εξίσου εντυπωσιακή: Ο Αντώνης Βαρδής είχε συνεργαστεί -µεταξύ άλλων- µε τους Στέλιο Καζαντζίδη, Γιάννη Πουλόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Πάριο, Δήµητρα Γαλάνη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χαρούλα Αλεξίου, Λίτσα Διαµάντη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Χ. & Π. Κατσιµίχα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μανώλη Μητσιά, Γλυκερία, Ελένη Βιτάλη και φυσικά µε το γιο του Γιάννη Βαρδή. Η κηδεία του θα πραγµατοποιηθεί σήµερα στις 11 το πρωί στο Κοιµητήριο Παιανίας, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: