Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

«Φαρμάκι» από Βενιζέλο κατά Γ. Παπανδρέου: «Του φευγάτου..

«Φαρμάκι» από Βενιζέλο κατά Γ. Παπανδρέου: «Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ»
«Φαρμάκι» από Βενιζέλο κατά Γ. Παπανδρέου: «Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ».Φαρμακερά βέλη κατά των εσωκομματικών.. του αντιπάλων που τον αποδοκίμασαν στην προχθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο αλλά κυρίως κατά του Γ. Παπανδρέου, περιλάμβανε η «απάντηση» του Β. Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού ανέβηκε καταχειροκροτούμενος στο βήμα στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στους «κλακαδόρους» που τον αποδοκίμασαν.
«Μίλησα για τον καταλυτικό ρόλο του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δυστυχώς αυτά που είπα χάθηκαν μέσα στην ευτέλεια συμπεριφορών που δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία, τον πολιτικό πολιτισμό, μέσα σε συμπεριφορές που προσβάλουν την παράταξη και βιάζουν τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αξίες», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν όταν ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ πρόσθεσε ότι τα φαινόμενα αυτά δεν ανήκουν στην παράταξη.
Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι αυτά τα περιστατικά δεν τον αφορούν προσωπικά, καθώς δεν μετείχε προσωπικά και ιδιωτικά στην εκδήλωση, αλλά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «για να δώσω μήνυμα ενότητας, ευγένειας και συστράτευσης. Επιτελώ καθήκον και στο πλαίσιο αυτού ενεργώ εξαντλώντας τα περιθώρια της δικής μου αντοχής και ανοχής», πρόσθεσε με νόημα.
«Φαρμάκι» από Βενιζέλο κατά Γ. Παπανδρέου: «Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ»

Ξεκάθαρη ήταν η θέση του για την απουσία του Γ. Παπανδρέου από την εκδήλωση: «Λυπάμαι για την απουσία του Γιώργου Παπανδρεου, που είμαι βέβαιος ότι είναι ψυχικά εδώ μαζί μας σήμερα. Δυστυχώς υποχρέωσή του να παραστεί σε σεμινάριο δεν του επιτρέπει να είναι και σωματικά εδώ», είπε, αλλά αργότερα στην ομιλία του άφησε αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό, όταν σημείωσε ότι η χώρα δεν ήταν προετοιμασμένη για την κρίση. «Κάποιοι που είχαν την ευθύνη των αποφάσεων κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και μετακυλούν την ευθύνη σε αυτούς που σηκώνουν ακόμη το βάρος, νέα ή παραδοσιακά στελέχη», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.
Θανατηφόρα ήταν επίσης η ατάκα του κ. Βενιζέλου για όσους δεν στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ «δείχνοντας» τον Γ. Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ παραμένει στη μάχη όπως και ο ίδιος σε αντίθεση με άλλους είπε υπογραμμίζοντας με νόημα: "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ".
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: