Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ρέμος-Ιγκλέσιας: Το ΣΔΟΕ,χιλιάδες ευρώ & όσα έγιναν

 
Ερωτικά τραγούδια, τεράστιες αμοιβές, χλιδή, σαμπάνιες για τα πρώτα τραπέζια και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ. Όταν ο Ρέμος συνάντησε τον Ιγκλέσιας..
στη Μύκονο. Δείτε τα βίντεο.
Μια βραδιά για λίγους και εύρωστους οικονομικά ήταν η χθεσινή στη Μύκονο. Η συναυλία του Χούλιο Ιγκλέσιας με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου έχει γίνει το πολυσυζητημένο γεγονός του καλοκαιριού. Ιδίως από χθες τη νύχτα...
Όλοι όσοι βρέθηκαν στο Nammos έβγαλαν από την τσέπη τους 1.000 ευρώ μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν μια θέση σε ένα από τα τραπέζια του μαγαζιού και να χειροκροτήσουν τον 71χρονο τροβαδούρο του έρωτα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Το συγκεκριμένο ποσό περιελάμβανε εκτός του πρώτου τραπεζιού, πλήρες μενού και ένα μπουκάλι σαμπάνια. Όσοι επέλεξαν τη δεύτερη σειρά τραπεζιών πλήρωσαν 600 ευρώ το άτομο, με φαγητό και ένα ποτήρι σαμπάνια, ενώ η τρίτη σειρά τραπεζιών κόστιζε 300 ευρώ το άτομο μόνο με το πλήρες μενού.
Στα μπαρ του Nammos κόστιζε 40 ευρώ το ποτό, ενώ αρκετοί απόλαυσαν τη συναυλία χωρίς να πληρώσουν! Ποιοι ήταν αυτοί; Οι ιδιοκτήτες σκαφών που είχαν αράξει αρόδω στην Ψαρού και δεν χρειάστηκε να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Συνολικά, μέσα στο bar restaurant βρέθηκαν δυο χιλιάδες άτομα.
Επιχειρηματίες και πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια. Ανάμεσά τους στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου ήταν και ο Παντελής Παντελίδης, ο στενός φίλος του Αντώνη Ρέμου Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου και κυρίες του μόντελινγκ. Αν και τα πρόσωπα που χρησιμοποιούν τα social media  ήταν πολλά ελάχιστοι ανάρτησαν φωτογραφίες από τη βραδιά, προσπαθώντας να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους.
 
Πρώτος έκανε την εμφάνισή του ο 71χρονος Λατίνος καλλιτέχνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα προβλήματα  που σημειώθηκαν με τον ήχο κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Αυτό, όμως, δεν ήταν το μόνο που ενόχλησε τον Χούλιο Ιγκλέσιας, αφού μέσα από τηλεοτπικό ρεπορτάζ ειπώθηκε ότι οι αντιδράσεις των Ελλήνων και ο τρόπος διασκέδασης δεν ήταν κάτι που ευχαρίστησε τον Λατίνο και βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα τους παρακινούσε να μην κάνουν φασαρία στα πρώτα τραπέζια όσο τραγουδούσε. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Ιγκλέσιας εισέραξε 335 χιλιάδες ευρώ και ο Αντώνης Ρέμος αρκέστηκε στις... 70 χιλιάδες ευρώ ως αμοιβή!
Ο Αντώνης Ρέμος, όμως, ήταν εκείνος που καλωσόρισε το κοινό στο Nammos, λέγοντας στον Χούλιο Ιγκλέσιας «Έτσι διασκεδάζουν στη Μύκονο», ενώ όταν είδε να του πηγαίνουν πάνω στη σκηνή αρκετά μπουκάλια σαμπάνιας με χιουμοριστική διάθεση είπε: «Όχι τα ίδια πάλι. Δυο εβδομάδες έδινα συνεντεύξεις για αυτές εδώ. Πήγαινε τες μακριά και κέρασε όλα τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν», θέλοντας να δώσει ταυτόχρονα και μια απάντηση σε περιστατικά που σημειώθηκαν και συζητήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
Οι φήμες σχετικά με την παρουσία κλιμακίου του ΣΔΟΕ μέσα στο bar restaurant πριν την έναρξη της συναυλίας είναι έντονες και κανένας από τους υπεύθυνους του μαγαζιού δεν τις έχει ακόμα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.
Συγκινητική στιγμή της βραδιάς όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Μανώλης Κονταρός και τραγούδησε δυο ντουέτα με τον Αντώνη Ρέμο και καταχειροκροτήθηκαν από όλους. Μαζί τους ανέβηκε στη σκηνή και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.
Παρακολουθήστε το βίντεο από την κοινή live εμφάνιση Ιγκλέσιας- Ρέμου, καθώς και το βίντεο με το ρεπορτάζ σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο Nammos χθες το βράδυ.
 
http://www.thetoc.gr/ της Χρίσλας Γεωργακοπούλου |
.

 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: