Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Χαμός στην Ρεάλ με την παρουσίαση Χάμες ! (ΒΙΝΤΕΟ)

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140722/engine/pegasus_LARGE_t_1041_106321340_type11291.jpg «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Ελπίζω να δώσω πολλές χαρές και..
να κερδίσουμε πολλά τρόπαια. Ζήτω η Ρεάλ», είπε ο 23χρονος Κολομβιανός άσος που νωρίτερα είχε υπογράψει 6ετές συμβόλαιο (μέχρι το 2020), ενώ η Μονακό έβαλε στα ταμεία της απ’ την πώληση ένα ποσό της τάξεως των 80 εκατ. ευρώ.
Πριν τον Χάμες, στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ που μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον νέο «αστέρα» των μερένχες. «Χάμες, οι φανέλες που ονειρεύτηκες να φορέσεις των Φίγκο, Ζιντάν, Ραούλ και Ρονάλντο… τώρα είναι δικές σου. Οι γονείς σου θα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι. Οδήγησες στο Μουντιάλ την εθνική του σε μια εξαιρετική πορεία. Οι Κολομβιανοί και οι φίλοι της Ρεάλ ανά τον κόσμο θα δίνουν και την ψυχή τους για σένα απ’ τις εξέδρες και ελπίζω το ίδιο θα κάνεις κι εσύ στο γήπεδο. Για τη Ρεάλ. Το Μπερναμπέου είναι ήδη… το δικό του Μπερναμπέου. Καλώς ήρθες σπίτι». 

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: