Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Κατερίνη: Ατύχημα σε διασταύρωση καρμανιόλα..

 
Ακόμη ένα ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, σημειώθηκε χθες το πρωί στη διασταύρωση των οδών Αγίας Λαύρας και Ξάνθου.
. Στο ατύχημα, που συνέβη στις 10:00 το πρωί περίπου, ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes και ένα αυτοκίνητο μάρκας Citroen, που χρησιμοποιείται από τον ΟΤΕ. Στο σημείο έφτασε η Τροχαία, η οποία επηλήφθηκε για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και τη διευθέτηση της διαδικασίας καταγραφής του ατυχήματος. 

Η συγκεκριμένη διασταύρωση χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους της γειτονιάς ως "καρμανιόλα", αφού σε καθημερινή σχεδόν βάση συμβαίνουν ατυχήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι προχθές, δηλαδή την Τετάρτη, συνέβησαν δύο ατυχήματα, ένα το πρωί και ένα το απόγευμα. Μάλιστα, όπως σημειώνουν, στο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα.
Η οδός Αγίας Λαύρας είναι διπλής κατευθύνσεως, ενώ η οδός Ξάνθου είναι μονόδρομος με κατεύθυνση από την οδό 25ης Μαρτίου προς την οδό Κλεισούρας. Παρά το γεγονός ότι στον οδό Αγ. Λαύρας υπάρχει σήμα Stop για τους διερχόμενους και προς τις δύο κατευθύνσεις οδηγούς, αυτό πολύ συχνά παραβιάζεται, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν συνεχώς ατυχήματα, πολλά από τα οποία σημαδεύονται και από τραυματισμούς.
Όπως τονίζουν οι κάτοικοι, έχουν επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί στο Δήμο για την επικινδυνότητα της διασταύρωσης και προσθέτουν μάλιστα ότι έχουν συγκεντρώσει και υπογραφές προκειμένου να υπάρξει παρέμβαση πριν θρηνήσουμε θύματα.
http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: