ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ) - ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Oliver Wölki, André Kübler
ΝΕΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ( ΔΕΥΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΩΡΑ 15.30 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Κεραμιδίου, προκειμένου να γίνουν οι επιλογές ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Κατερίνης (Εθνικός Ν.Κεραμιδίου). Υπεύθυνος της .....διοργάνωσης ο KOSTAS MISTAKIDIS,  SCOUTING/GREECE της SPORT EXPERTE, με την παρουσία και την ευθύνη των επιλογών για την SPORT EXPERTE  τον κύριο OLIVER WOLKY (PRESIDENT FERMANY , SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT) και τον  André Kübler.

Oliver Wölki, André Kübler

Oliver Wölki und André Kübler

Geschäftsführer und Spielervermittler (lizenziert von Deutschen Fußball-Bund e.V.), Berater
Telefon: +49 (0) 7131 797979-20, Telefax: +49 (0) 7131 797979-60
E-Mail: o.woelki@sportexperte.com bzw. a.kuebler@sportexperte.com

Εκτός απο τους προαναφερόμενους, ενδιαφέρον έδειξαν και άλλες Γερμανικές ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο να στείλουν και αυτές σκάουτερς για λογαριασμό τους.
(Χατζηδίμπας,Μυστακίδης,Κάκος, Τριγωνίδης και Δαλαμήτρας στο Φράιμπουργκ).
(απο τα φετινά δοκιμαστικά του Οκτωβρίου 2913)
Δεύτερη φορά δοκιμαστικά μέσα στην ίδια χρονιά.Ηδη  έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετά παιδιά, και γίνεται η επιλογή απο τον Κώστα Μυστακίδη. (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6974328920)
Τα παιδιά αυτά θα είναι γεννηθέντες αποκλειστικά και μόνο το 1998 και 1999. 
h

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ), με τις άρτιες εγκαταστάσεις της (βίντεο) , την οργάνωσή της, την επιστημονική ποδοσφαιρική εκπαίδευση, έχει δώσει δείγματα γραφής και έχει προωθήσει αρκετά παιδιά σε μεγάλες ομάδες, μέσα απο τα δοκιμαστικά με τους Γερμανούς σκάουτερ δίνει και επιπλέον δυνατότητες για έξοδο σε Ευρωπαική καριέρα, όσων έχουν την δυνατότητα και την ποδοσφαιρική ετοιμότητα.