Προσπέρασμα Γιαννιτσών, 1-0 στην Κατερίνη τον Πιερικό - Παρελθόν ο Φοιρός απο τον Πιερικό


Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το οριακό ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη, χάρη στο γκολ του Χαρμάνα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα...
Ο θάνατος σου η ζωή μου ήταν το ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Πιερικό και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι δυο ομάδες αναζητούσαν τη νίκη και τους βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο σύλλογος της Πέλλας που επιβλήθηκε με 1-0.
Πλέον η Αναγέννηση βρίσκεται πάνω από τον Πιερικό στην βαθμολογία του Βόρειου ομίλου.

Οι Κατερινιώτες δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους ενώ η Αναγέννηση σκόραρε στην πρώτη της και μοναδική οργανωμένη επίθεση στο 8' με Χαρμάνα.
Τα υπόλοιπα λεπτά του ματς η Αναγέννηση κρατούσε με νύχια και με δόντια το εύθραυστο σκορ ενώ ο Πιερικός προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Αθανασίου, Νικολίτσης (78' Αποστολίδης), Ντόκιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης, Καθάριος, Ιορδανίδης Γ., Μανίκας, Στεφανίδης (66' Τσιρλίδης), Κέρι (54'Ελευθεριάδης).
ΑΝΑΓΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κραβαρίτης, Στεργίδης, Μπαργκά, Καρτάλ, Καράμπελας (66'Μπαξεβάνος), Μοσχάκης, Ιβανίδης, Παλάσκας, Κουρούπης, Χαρμάνας (61' Αναστασίου), Χατζόγλου (83' Γιανκούλιτσα).

Παρελθόν ο Φοιρός απο τον Πιερικό

Την παραίτηση του υπέβαλε μετά την ήττα απο την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Κατερίνη ο Γιώργος Φοιρός στην διοίκηση της ομάδας της Κατερίνης.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος την έκανε δεκτή και πλέον ο προπονητής απο τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί παρελθόν απο τον πάγκο της Κατερινιώτικης ΠΑΕ.

Πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη στο στρατόπεδο του Πιερικού
συλλόγου, σίγουρα όμως θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που θα ακολούθησει, τόσο για την ανεύρεση του νέου προπονητή, όσο και στο ξεπέρασμα του αποτυχημένου εντός έδρας αποτελέσματος απο τα ανύπαρκτα μέχρι σήμερα Γιαννιτσά..
http://pieriasport.blogspot.gr