Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ο.Γ. Πιερίδες Μούσες: Προς αποκατάσταση της αλήθειας

 
Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2013
Με αφορμή την επιστολή παραίτησης, η οποία δημοσιεύθηκε πριν τρεις ημέρες, της πρώην προέδρου κ. Παρασκευής Ζιώγα, η οποία καθαιρέθηκε, με απόφαση του Δ. Σ. του συλλόγου μας, αποφασίσαμε, προς αποκατάσταση της αλήθειας να ενημερώσουμε για τα εξής:...
Η επιστολή παραίτησης, από την θέση της προέδρου, που δημοσίευσε η κ. Ζιώγα, είναι άνευ αντικειμένου και για λόγους εντυπώσεων.
Η κ. Ζιώγα είχε ήδη καθαιρεθεί από πρόεδρος, με απόφαση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών, κατόπιν πρότασης μομφής, την οποία κατέθεσε, στην συνεδρίαση της 30-8-2013, ο σύμβουλος κ. Ηλίας Παναγιωτόπουλος. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ψηφοφορίας, η κ. Ζιώγα, αφού επιτέθηκε λεκτικά στα μέλη του Δ.Σ. που υπερψήφισαν την πρόταση μομφής αποχώρησε από την συνεδρίαση.
Ψευδώς αναφέρει, πάλι για λόγους εντυπώσεων, ότι η εν λόγω συνεδρίαση έγινε παράνομα και παράτυπα. Πραγματοποιήθηκε με όλες τις νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, που προβλέπονται από το καταστατικό του συλλόγου μας και παρόντα ήταν τα οκτώ από τα εννέα μέλη του Δ. Σ., μεταξύ των οποίων και η κ. Ζιώγα.
Ύπουλες, προκλητικές, προσβλητικές και κακόβουλες επιθέσεις κ. Ζιώγα, δεν είναι το να εκφράζει κάποιος ευθαρσώς αυτό που πιστεύει, έστω κι΄ αν ενοχλεί κάποιους.
Είναι δημοκρατικό δικαίωμα.
Ίσως θα μπορούσε να μας πει περισσότερα η κ. Ζιώγα για ύπουλες, προκλητικές, προσβλητικές και κακόβουλες ενέργειες . . . κάτι θα ξέρει . . .
Για το τέλμα εσωστρέφειας που επικαλείται ότι έχει περιέλθει ο σύλλογος, με αποτέλεσμα να πλήττεται η ορθή λειτουργία του, τώρα και μετά την καθαίρεση της το αντιλήφθηκε η κ. Ζιώγα;  Να θυμίσουμε ότι η κ. Ζιώγα πριν τέσσερεις ημέρες και για 2,5 περίπου χρόνια ήταν πρόεδρος αυτού του συλλόγου.
Τα κατορθώματα της;
Κάκιστες σχέσεις με τους δύο προηγούμενους προπονητές, Ντίνο Δαυιδόπουλο και Γιάννη Μπικούδη.
Η ομάδα υποβιβάσθηκε στην Γ΄ κατηγορία.
Κάκιστες σχέσεις με τον νυν προπονητή της ομάδος μας κ. Λ. Τζιούτζιο, για τον οποίο εισηγήθηκε την απόλυση του, ενώ ακόμα δεν είχε ξεκινήσει η σαιζόν.
Οι σχέσεις της με τα περισσότερα μέλη του Δ. Σ. ήταν από τυπικές έως κάκιστες.
Το τέλμα εσωστρέφειας που έχει περιέλθει ο σύλλογος, πράγμα το οποίο επικαλείται και ίδια και για το οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνη με την συμπεριφορά της και τον αυταρχικό χαρακτήρα της, είχε ως αποτέλεσμα να πλήττεται η ορθή λειτουργία του.
Τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε άσχημη κατάσταση.
Λόγω της συμπεριφοράς της, πριν ένα χρόνο, αποχώρησαν και ενσωματώθηκαν σε άλλο σωματείο της πόλης μας, πέντε αθλήτριες του συλλόγου μας.
Εφέτος άλλες τρεις αθλήτριες απέχουν των εκδηλώσεων της ομάδος για των ίδιο λόγο.
Τα πιο πάνω και άλλα πολλά, ήταν οι λόγοι που μας οδήγησαν στην καθαίρεση της κ. Ζιώγα από την θέση της προέδρου των Πιερίδων Μουσών.
Όσο για την «παράκληση» της προς τις αθλήτριες του συλλόγου να μείνουν μακριά από όλα αυτά τα γεγονότα και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις , προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος στην Β΄ κατηγορία, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών, συμφωνούμε απολύτως με την κ. Ζιώγα.
Ελπίζουμε να έχει ενημερωθεί όμως και να πάρει θέση, για διάφορες «πονηρές συζητήσεις» και «τηλεφωνήματα», από άτομα του περιβάλλοντος της προς τις αθλήτριες του συλλόγου μας, ενέργειες που μόνον να βλάψουν μπορούν την ομάδα.
Ευχόμαστε στην κ. Ζιώγα και την οικογένεια της υγεία και να επιτύχει με ότι ασχοληθεί από εδώ και πέρα.           
                                                         Για το Δ.Σ.
          Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γεν.Γραμματέας  

Ηλίας Παναγιωτόπουλος                                                       ΠαναγιώταΖακοβά

Δεν υπάρχουν σχόλια: