Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Με τα γυαλιά της Google γυρίστηκε ταινία πορνό

Με τα γυαλιά της Google γυρίστηκε ταινία πορνό
Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013
Εγινε κι' αυτό. Γυρίστηκε η πρώτη ταινία πορνό με τα γυαλιά της Google ανοίγοντας παράθυρο στο μέλλον των ταινιών του είδους.
Παρά το ότι η...
Google απαγόρευσε πρόσφατα τις εφαρμογές για τα Google Glass οι οποίες περιέχουν σεξουαλικό περιεχόμενο, όπως η Tits & Glass -μια εφαρμογή που σε μια μόλις ημέρα κατόρθωσε να συγκεντρώσει 10.000 μοναδικούς επισκέπτες- η εταιρεία Mikandi προχώρησε στη δημιουργία μιας ταινίας πορνό με τα «έξυπνα» γυαλιά με πρωταγωνιστές τους πορνοστάρ James Deen και Andy San Dimas.
Το τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και οι λάτρεις της τεχνολογίας δηλώνουν απλά ενθουσιασμένοι καθώς, όπως αναφέρει και η υπεύθυνη της εταιρείας, «είναι μια εμπειρία που μπορεί να σε μεταφέρει σε άλλο τόπο και χρόνο».
Η χρήση των γυαλιών σε ταινίες πορνό αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία κυρίως λόγω της πολύ καλής ανάλυσης που έχουν και της οπτικής που προσφέρουν, φέρνοντας τον θεατή σε κατάσταση σχεδόν πραγματικής θέασης.
Τα γυαλιά της Google παρέχουν στο χρήστη μια εικόνα υψηλής ανάλυσης παρόμοια με την παρακολούθηση HD τηλεόρασης 25″ από απόσταση 2.5 μέτρων. Διαθέτουν κάμερα 5-megapixels με δυνατότητα λήψης video 720p, αποθηκευτικό χώρο 16GB, WiFi (802.11b/g), Bluetooth και micro USB θύρα για μεταφορά δεδομένων και φόρτιση. Είναι συμβατά με κάθε Android smartphone με λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 και άνω καθώς και με την εφαρμογή MyGlass που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στο Google Play.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: