Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Σοκ από το ανείπωτο δυστύχημα Μεγάλη τραγωδία – Τέσσερα κορίτσια νεκρά στον Άγιο Στέφανο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

http://i1.prth.gr/images/D8BC1D200D22052CD78D70A255168646.jpg Σάββατο 22 Ιουνίου 2013   

Τα 16χρονα κορίτσια επέστρεφαν από πάρτυ και το αυτοκίνητο οδηγούσε η μητέρα μιας από τις κοπέλες που χάθηκαν – Αδιευκρίνιστα τα αίτια του .... πρωτοφανούς τροχαίου

Θρήνος στον Άγιο Στέφανο για τον άδικο χαμό τεσσάρων 16χρονων κοριτσιών και μιας 41χρονης, σε τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο.

Η ανείπωτη τραγωδία συνέβη περίπου στις τρεις και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η 41χρονη, μητέρα μιας από τις κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του ΙΧ ενώ εκινείτο στη λεωφόρο Τραπεζούντος. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα πεζοδρομίου και στη συνέχεια χτύπησε πάνω σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου συνεχίστηκε για περίπου 15 μέτρα και τελικώς σταμάτησε σε ένα μαντρότοιχο.

Όλες οι επιβαίνουσες ανασύρθηκαν νεκρές από το μοιραίο αυτοκίνητο, αφού ο θάνατός τους -σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν ακαριαίος. 
Τα ανήλικα κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαιναν στην πρώτη τάξη του λυκείου του Αγίου Στεφάνου και ήταν αθλήτριες της τοπικής ομάδας βόλεϊ.
..
Σε όλο το μήκος του δρόμου, από το αρχικό σημείο της πρόσκρουσης μέχρι το σημείο που σταμάτησε η τρελή πορεία του αυτοκινήτου, δεν φαίνονται ίχνη φρεναρίσματος στο δρόμο, κάτι που δείχνει πως ίσως η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει.



Συγκινημένοι οι κάτοικοι, αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί σταματάνε στην οδό Τραπεζούντος 39, το σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα, για να αφήσουν λίγα λουλούδια. Στέκονται λυπημένοι κοιτώντας το μέρος που άφησαν την τελευταία τους πνοή τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά τα τέσσερα 16χρονα κορίτσια και η οδηγός του αυτοκινήτου.

Το Facebook έχει γεμίσει με συγκινητικά μηνύματα συμμαθητών και συμμαθητριών τους, αλλά και άλλων που απλά θέλησαν να εκφράσουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό των κοριτσιών.


http://i1.prth.gr/images/D8BC1D200D22052CD78D70A255168646.jpg
«Καλό ταξίδι στα τέσσερα αγγελούδια που μετακόμισαν στη γειτονιά των αγγέλων τα ξημερώματα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάσει», γράφει ένας χρήστης στο Facebook.



Ένας άλλος γράφει: «Κρίμα για τα κορίτσια. Δεν τους άξιζε, αλλά έτσι τα έφερε η ζωή! Να είμαστε καλά και να τις θυμόμαστε για πάντα! Καλό τους ταξίδι...».



http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: