Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Καταγγελίες της Παναχαϊκής για Απόλλωνα! - Διαψεύδουν Τσεμπερίδης και Ζαφειρόπουλος

Κυριακή 26 Μαΐου 2013 
http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2013-05/995427.jpg?itok=8JP2MIAO
Οι Πατρινοί εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία κάνουν λόγο για «τηλεφωνική ενόχληση» ποδοσφαιριστών από έναν μάνατζερ και έναν παίκτη του Απόλλωνα, ενώ...
τονίζουν ότι θα παίξουν με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Ο Απόλλωνας θέλει μόνο νίκη στην Πάτρα για να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και η Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι κάποιοι παίκτες της ενοχλήθηκαν τηλεφωνικά για το σημερινό ματς, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει χάρες.
Αναλυτικά:
«H ΠΑΕ Παναχαϊκή βρίσκεται στη ιδιαίτερα δύσκολη θέση να καταγγείλει τα εξής:
Ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών Νίκος Ζαφειρόπουλος και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Αλέξανδρος Τσεμπερίδης ενόχλησαν τηλεφωνικά ποδοσφαιριστές μας σε σχέση με τον σημερινό αγώνα Παναχαϊκή - Απόλλων Αθηνών.
Οι ποδοσφαιριστές μας προς τιμήν τους γνωστοποίησαν στον προπονητή τους και στην διοίκηση αυτές τις ενοχλήσεις και το περιεχόμενο των συνομιλιών και η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα τιμήσει αυτήν τους την ενέργεια.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σέβεται ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων κ. Σταμάτη Βελλή και είναι βεβαία ότι όλα έγιναν εν αγνοία του και θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες της περιμένοντας την δική του αντίδραση.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει καμία διάθεση ούτε να ευνοήσει την ΠΑΕ Απόλλων ούτε κάποιον αντίπαλο της και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της να παίξουν όπως κάθε Κυριακή για την νίκη.
Τα τελευταία 5 χρόνια κάνουμε μία τεράστια προσπάθεια να αλλάξουμε το παλαιό βρώμικο παρελθόν της ΠΑΕ Παναχαϊκή και το έχουμε πληρώσει με την μη άνοδο πέρυσι στην Super League και με βρώμικες διαιτησίες αλλά και σκόπιμες διακοπές αγώνων και μηδενισμούς που και φέτος μας στέρησαν την άνοδο.
Θα υποδεχθούμε την ΠΑΕ Απόλλων με τον πιο ζεστό τρόπο και θα την χειροκροτήσουμε τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας αν μας κερδίσει τίμια μέσα στο γήπεδο».
gazzetta.gr

http://www.sport.gr/files/Image/2013/may/26/14.jpg

Διαψεύδουν Τσεμπερίδης και Ζαφειρόπουλος
Την άμεση αντίδραση των Αλέξανδρου Τσεμπερίδη και Νίκου Ζαφειρόπουλο έφερε η ανακοίνωση της Παναχαϊκής με τον παίκτη του Απόλλωνα και τον ατζέντη αρκετών παικτών της "ελαφράς ταξιαρχία" να κάνουν λόγο για ανυπόστατες καταγγελίες.
Άμεση ήταν η αντίδραση τόσο του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, παίκτη του Απόλλων Σμύρνης, όσο και του ατζέντη Νίκου Ζαφειρόπουλου στις καταγγελίες της Παναχαϊκής και την επίσημη ανακοίνωση των πατρινών λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δυο συλλόγων στην Πάτρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ζαφειρόπουλου, που αξίζει να σημειωθεί πως είναι και κουμπάρος με τον Αλέξη Κούγια, αναφέρει:
"Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της σήμερα, Κυριακή 26.05.2013 και ώρα 13.10, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής: Η εκ μέρους μου διάψευση των ανυπόστατων “αποκαλύψεων – καταγγελιών” της ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι δεδομένη και κατηγορηματική.
Αν η ΠΑΕ Παναχαϊκή και οι σύμβουλοί της (θεσμικοί ή μη, αφανείς ή μπροστινοί) νομίζουν ότι θα εφαρμόσουν και σε μένα την προσφιλή τακτική τους να εκδίδουν “συνταρακτικές” - καταγγελτικές, αλλά συνάμα συκοφαντικές ανακοινώσεις, αυτή τη φορά έκαναν λάθος. Σε 23 χρόνια πορείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπήρξε ούτε ένας που να αμφισβητήσει κυρίως το ήθος μου και για το λόγο θα προβώ άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης για την τιμωρία του συντάκτη ή/και εμπνευστή της κατάπτυστης ανακοίνωσης".
Επίσης, από την πλευρά του ο παίκτης επισημαίνει:
"Σχετικά με την ανυπόστατη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχω να δηλώσω ότι τέτοιες καταγγελίες μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν. Άλλωστε όλοι γνωρίζο0υμε το ύφος των ανακοινώσεων της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Κάπου εδώ κολλάει η παροιμία: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι".
http://www.sport.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: