Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΩΡΑΙΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ...ΓΙΑΧΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1...ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ....μεταξύ Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης


http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/13/05/11/230902.jpg
Σάββατο 11 Μαίου 2013
Κέρδισε ο Ολυμπιακός με σκόρ 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο τελικό της ντροπής και ....
πήρε το "κύπελλο".
Αν αμφιβάλλει κανείς ότι οι Ελληνες διαιτητές αλλάζουν σώβρακο απο το φόβο τους μήν τυχόν και σφυρίξουν εις βάρος του ¨Ολυμπιακού αυτά που συμβαίνουν στο γήπεδο, σήμερα τα είδατε όλα......
Καλύτερος ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 1-0.
Και εκεί που έπρεπε ο Αστέρας να παίξει με παίκτη παραπάνω αφού έπρεπε να αποβληθεί ο Χολέμπας σε μία "κεφαλιά" που έριξε στον Κοντοέ, ο διαιτητής Γιάχος έδειξε κίτρινη κάρτα, εφαρμόζοντας δικούς του κανονισμούς.
Είναι σίγουρο ότι άν έδειχνε την κόκκινη κάρτα, με δέκα παίκτες ο ΟΣΦΠ και με τον Αστέρα να προηγείται, αλλού θα πήγαινε το κύπελλο.
- Το άλλο πάλι; απόκρουση με το χέρι του Μανιάτη στη γραμμή της εστίας , κόκκινη και αποβολή. ούτε αυτό το είδανε ο διαιτητής, ο επόπτης και βοηθός γραμμής.Ετσι ο ΟΣΦΠ συνέχισε να αγωνίζεται με 11 παίκτες κανονικά  ΚΑΙ ΠΈΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΓΚΌΛ.
- Στο τέλος στην παράταση; για γέλια και για κλάματα ο τελικός.Πέναλτυ υπέρ του Ράγιος δέν δίνεται, γιατί έτσι θα γινόταν η ισοφάριση.Και αμέσως δίνεται πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού, σε φάουλ που ξεκίνησε έξω απο τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, άσχετα πού έπεσε ο παίκτης του ¨Ολυμπιακού.
- Είχε άδικο που στο τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα κ. Μπάκος μίλησε "για διαιτητική αλητεία;" 
δήλωσε:  «Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά η αλητεία. Τι άλλο να πούμε; Είδατε και μόνοι σας. Μιλάμε για τον αλήτη τον Γιάχο. Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε. Και όλη η αλητοπαρέα».
τώρα θα τον καλέσουν και σε απολογία για τις δηλώσεις του;μάλλον ναί.
Αφού απογορεύονται τέτοιες δηλώσεις.Και ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην ΕΠΟ και στην ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ.Κυρίαρχος και ελεγκτής των πάντων, διαιτητών, επιτροπών κλπ.
Με αυτά τα αίσχη καμαρώνουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού  το κύπελλο; τους άρεσε η ομάδα τους; έπαιξαν ποδόσφαιρο; μπράβο σας.να χαίρεστε την ομάδα σας.Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά.
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ.ΟΙ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΔΕ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΤΕ TV ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ.ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ....

(Ο ΠΑΟΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: