Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Φοιτητές κράτησαν όμηρους καθηγητές και πρόεδρο του ΤΕΙ Πάτρας. 4 φοιτητές τραυματίες- ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ



Φοιτητές κράτησαν όμηρους καθηγητές και πρόεδρο του ΤΕΙ Πάτρας. 4 φοιτητές τραυματίες- ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Παρασκευή 12 Απριλίου 2013
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στις 03.00 τα ξημερώματα οι φοιτητές του ΤΕΙ Πάτρας, άφησαν ελεύθερους να αποχωρήσουν καθηγητές και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Πάτρας Σωκράτη Καπλάνη.
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΩΡΑ 21.15): Παραμένει εγκλωβισμένος ο πρόεδρος του ΤΕΙ, Σωκράτης Καπλάνης, μαζί με άλλα μέλη της Διοίκησης του ...
ιδρύματος. Ομάδα 100 σπουδαστές, έχει εισβάλει στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΙ και δεν αφήνουν τα μέλη της Διοίκησης να εξέλθουν, αν, προηγουμένως, δεν υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.
Γύρω στις 6 μ.μ κλιμακώθηκαν τα επεισόδια στον χώρο του ΤΕΙ.
Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Σωκράτης Καπλάνης δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από φοιτητές για να παραιτηθεί.


Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ φοιτητών κατά τη διάρκεια συνέλευσης.


Στον χώρο έκανε έφοδο μια ομάδα φοιτητών και πέταξαν κόκκινη μπογιά εκεί όπου γίνονταν η συνέλευση.


Από την άγρια συμπλοκή, τέσσερις φοιτητές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ στον χώρο υπήρξαν υλικές ζημιές.


Φοιτητής ο οποίος δηλώνει πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας στον ξυλοδαρμό των φοιτητών, ισχυρίζεται πως τα άτομα που χτύπησαν τους φοιτητές ήταν υποκινούμενα από φοιτητική παράταξη.


Να αναφέρουμε ότι οι φοιτητές εμπόδισαν τα μέλη της διοίκησης καθώς και τον πρόεδρο του ΤΕΙ να βγούν από τον χώρο, φωνάζοντας προς τον Καπλάνη "Μας πούλησες, δεν μπορείς να μας εκπροσωπείς".


Το απόγευμα οι φοιτητές του ΤΕΙ Πάτρας έκαναν μεγάλη πορεία στο κέντρο της Πάτρας φωνάζοντας συνθήματα κατά του σχεδίου Αθηνά και δειχνοντας αποφασισμένοι να πιέσουν μέχρι τέλους για να δικαιωθούν.









Αποστολή με E-mail
Εκτύπωση













  
/

Δεν υπάρχουν σχόλια: