«Ο πατέρας μου «έφυγε» στα χέρια μου»


«Ο πατέρας μου «έφυγε» στα χέρια μου» 
Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2013
Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του ανθρώπου που την έφερε στη ζωή.Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ», η Φανή Δρακοπούλου, «άνοιξε» την καρδιά της και... μίλησε για το θάνατο του.
«Πιστεύω πως όταν οι γονείς μας φεύγουν από τη ζωή, μας βοηθούν πολύ. Έχω λάβει σημάδια από τον μπαμπά μου. Έχω δει πάρα πολύ ωραία όνειρα με εκείνον. Υπήρξαν στιγμές που προσευχήθηκα βαθιά και είπε: «Δωσ’ μου ένα σημάδι ότι είσαι κοντά μου, ότι με βλέπεις, με ακούς». Το ίδιο βράδυ έτυχε να τον δω στον ύπνο μου.
Είχε έρθει σπίτι μου και τραγουδούσε στο σαλόνι. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Ένας άγνωστος έλεγε: «Συγνώμη! Πρέπει να τον πάρουμε να φύγει». Ξύπνησα πολύ συγκινημένη. Αισθάνθηκα ότι μου έδειξε πως όταν τον έχω ανάγκη, θα είναι εδώ. Με πόνεσε πολύ. Ήμασταν τρομερά δεμένοι. Ήταν η αιτία που μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ σοβαρά να τραγουδήσω».
Και συμπλήρωσε: «Τον Ιανουάριο, όταν έμαθα ότι είχε καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο, έπεσα τρομερά ψυχολογικά. Δεν μπορείς να δεχθείς ότι ένας τόσο αγαπημένος σου άνθρωπος ενδέχεται να φύγει από τη ζωή.
Ο μπαμπάς μου δεν γνώριζε για την ασθένειά του. Τον τελευταίο καιρό ήμουν μαζί του νυχθημερόν, είτε στο σπίτι είτε στο νοσοκομείο. Έφυγε στα χέρια μου».Πηγή: real.gr
πηγή: tvkosmos.gr/feedproxy.google.com