Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ - Διπλό "πεντάδας" για τους Κατερινιώτες - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1 – 2

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013  Αθλητισμός
Μεγάλο διπλό για τον Βατανιακό μέσα στη δύσκολη έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας ,Απόλλων Καλαμαριάς με 1 - 2,που υποχρέωσε τους "πόντιους" στην πρώτη φετινή τους ήττα. Ο Βατανιακός ο οποίος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες..
βασικών παικτών κατάφερε και πήρε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα και έτσι η ομάδα της Πιερίας ανεβαίνει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Σκόρερ για την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ο Σιδηρόπουλος και ο Βέργος.

Ο Βατανιακός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφερε και προηγήθηκε στο 11' με τον Σιδηρόπουλο ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 1 - 0.
Το αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε με το Βατανιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμαρία μπήκε δυνατά και ισοφάρισε στο 49'με τον Μανουσαρίδη με ωραίο σουτ.
Την ώρα που ο Απόλλων πίεζε για τη νίκη, ο Βατανιακός κατάφερε και έκλεψε το σπουδαίο διπλό, στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βέργο κάνοντας το 1 - 2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωνσταντινίδης (Καβάλας) με βοηθούς τους κ.κ. Καμπερίδης (Καβάλας) και Δεμερτζή.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς)
Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Παντελιάδης, Προβατίδης (72' Κράββαρης), Λεπτοκαρίδης, Πασιαλής (59' Χαλιμπάκης), Λαζαρίδης.
Βατανιακός (Σάκης Παπαβασιλείου)
Ίτσιος, Συμπεθέρης, Γιαννούλης (90+3' Τσιμιστίδης), Ζανέτας, Γιαπιτζής, Βέργος, Σιδηρόπουλος (75' Β. Κατσαμάγκας), Τσιώμης, Ν. Κυπαρίσσης, Μωυσίδης (46' Γκίκας), Μπουζούκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: