Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Έκλεισε στον Πανιώνιο ο Χρήστος Καρτσαμπάς

Τετάρτη 23 ιανουαρίου 2013

Παίκτης του Πανιωνίου είναι απο εχθές βράδυ (Τρίτη 22/1) ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Καρτσαμπάς.
Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και θα αγωνίζεται πλέον στη μεγάλη κατηγορία με την φανέλα μιας απο τις ιστορικότερες ομάδες του Ελληνικού ...
ποδοσφαίρου.
Να θυμίσουμε πως ο Καρτσαμπάς έμεινε για 3 ημέρες στην Αθήνα μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων και προπονήθηκε με τον Πανιώνιο.
Εκεί άφησε άριστες εντυπώσεις στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και το τεχνικό τιμ των ανθρώπων της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να καταλήξει σε αίσιο για τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή τέλος η όλη διαδικασία και να ανέβει ποδοσφαιρικά ένα μεγάλο σκαλοπάτι της καριέρας του.
Το ποσό το οποίο θα εισπράξει ο Πιερικός απο τη μεταγραφή του Χρήστου Καρτσαμπά στον Πανιώνιο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αλλά σύντομα το Pieriasport θα έχει και αυτή την πληροφορία για τους αναγνώστες του.
Ο παίκτης είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι απο τον Βατανιακό και ο Πιερικός διατηρεί δικαίωμα να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό σε περίπτωση μεταπώλησης του σε κάποια άλλη ομάδα απο την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: