Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ "Σύνθημα" ...νίκης – ανάκαμψης


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 Αθλητισμός
Μια ακόμα ευκαιρία φαίνεται πως δίνει στον Σκοπιανό, Φιλίπ Δεσποτόφσκι η ομάδα της Κατερίνης, αφού παρά τη δυσαρέσκεια για την αποβολή του με τον Ηρακλή, δεν θα προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του.
Ο έμπειρος μεσοαμυντικός σε αυτή τη φάση θα παραμείνει στο ρόστερ, το οποίο άλλωστε δεν...
ξεχειλίζει από επιλογές, ενώ θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο. Βεβαίως, το θέμα Δεσποτόφσκι δεν αποκλείεται να επανεξεταστεί τον Ιανουάριο, ανάλογα με τις προσεχείς εμφανίσεις του αλλά και την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Ο Σκοπιανός πάντως θα λείψει λόγω τιμωρίας την Τετάρτη με την Καλλονή, όπως και οι τραυματίες Καρτσαμπάς, Βασιλειάδης, Ελευθεριάδης και Καρακατσάνης. Επίσης, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Γιάννης Λαζαρίδης, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ παρά τις απουσίες ο Πιερικός θα κυνηγήσει την επάνοδο στις νίκες με την ομάδα της Λέσβου, μετά από τέσσερις σερί ήττες.
Στην αποστολή των μελανόλευκων μετέχουν οι:
Τόλιος, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Ντόικιτς, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Κόιτς, Σεχολάρι, Καθάριος, Ντάνι (πιθανή ενδεκάδα), Παπατολίκας, Νίκου, Κωτσιόπουλος, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Παναγιωτίδης, Βραχνός (θα «κοπούν» οι τρεις).
Τέλος, το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος, επρόκειτο να παραθέσει δείπνο ενότητας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για τη βελτίωση του κλίματος, αλλά και το ψυχολογικό... ντοπάρισμα ενόψει Καλλονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: