Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σκότωσε τα πέντε νεογέννητα παιδιά της

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012
Μια γυναίκα στο Χούζουμ της βόρειας Γερμανίας ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της, τα πτώματα των δύο εκ των οποίων βρέθηκαν το 2006 και το 2007 σε διαφορετικά μέρη και των άλλων τριών στο υπόγειο του σπιτιού της, όπως.... διευκρίνισε η γερμανική αστυνομία.

Η 28χρονη γυναίκα είχε ομολογήσει αρχικά ότι σκότωσε δύο από τα νεογέννητα της, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν, του πρώτου σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης χαρτιού στις 2 Μαρτίου του 2006 και του δεύτερου σε έναν χώρο στάθμευσης στις 5 Μαρτίου του 2007.

Έπειτα από μακρά έρευνα και αφού έγιναν εξετάσεις DNA σε "πολλές εκατοντάδες γυναίκες στη βόρεια Γερμανία", οι ερευνητές της αστυνομίας βρήκαν τα ίχνη αυτής της γυναίκας, δήλωσε ένας από τους ερευνητές, ο Ντιρκ Ζαρνέτσκι σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

"Είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε ότι κανένας άλλος δεν εμπλέκεται στις ενέργειες αυτές", διευκρίνισε ο ίδιος.

"Έπειτα από τεστ σιέλου, το οποίο έγινε από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο της έρευνας, η γυναίκα αυτή ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδιά της", διευκρίνιζε η αστυνομία σε ανακοίνωση που είχε δώσει στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα.

Μετά την αρχική της ομολογία, η γυναίκα αυτή δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε κι άλλα τρία παιδιά της, τα οποία γεννήθηκαν μετά το 2007, δήλωσε η γενική εισαγγελέας Ούλρικε Στάχλμαν-Λίμπελτ κατά την ίδια συνέντευξη Τύπου, διευκρινίζοντας ότι τα πτώματα των τριών αυτών βρέθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού της.

Η νεαρή γυναίκα παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστή, μετά την άσκηση δίωξης εναντίον της για πέντε εκούσιες δολοφονίες, και στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

"Ήταν σαφές σε εκείνη ότι ο σύζυγός της δεν ήθελε άλλο παιδί", δήλωσε η εισαγγελέας, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εξηγήσεις που έδωσε για το έγκλημα αυτό η νεαρή γυναίκα.
Φοβόταν λοιπόν ότι θα την εγκαταλείψει αν μάθει ότι ήταν και πάλι έγκυος, διευκρίνισε η εισαγγελέας.

Η νεαρή γυναίκα είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, ηλικίας 8 και 10 ετών αντίστοιχα.

Ερωτηθείς ο σύζυγός της, ο οποίος τελεί σήμερα υπό ψυχιατρική φροντίδα, δήλωσε ότι δεν είχε παρατηρήσει τις διαδοχικές εγκυμοσύνες της συζύγου του, όπως άλλωστε και η οικογένεια της τελευταίας.

Η γυναίκα είπε εξάλλου στους ερευνητές της αστυνομίας ότι δεν "ήξερε σε ποιόν να στραφεί", κατέληξε η γενική εισαγγελέας.ΝΟΟΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: