Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ξεκίνησαν οι κωλοτούμπες Τσίπρα..

Πέμπτη 07 Ιουνίου 2012
https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTqU-AR-sv1OrHDV6bxjky5NB6hX-956gTWxAM9Rpe2B2MhbOQs
Ξεκίνησαν οι κωλοτούμπες του Τσίπρα.Οχι που δέν θα τις έκανε. Ποιά κατάργηση του μνημονίου;Ποιά επανάσταση, ποιά κάγκελα, ποιά μπενελίκια στην Μέρκελ και τους άλλους.. τουμπεκί ψιλοκομμένο...Εδώ ο άνθρωπος το είπε καθαρά..
Νέος σχεδιασμός ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη της Ε.Ε.Τι σημαίνει αυτό με απλά λογιά; Επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.Τώρα αν θα το λέμε μνημόνιο ή εθνικό σχέδιο ,μικρή σημασία έχει.Ότι λένε σχεδόν όλοι δηλαδή.
Τι άλλο είπε ο Αλέξης;Ότι θα κάνει δίκαιο και σταθερόφορολογικό σύστημα και θα εισπραξει όλους τους φόρους, δηλαδή κατά το κοινώς λεγόμενο και αυτός θα μας ξεσκίσει στους φόρους.Ετήσια αύξηση των φορολογικών εσόδων κατά 1% του ΑΕΠ, ώστε έπειτα από μία τετραετία η Ελλάδα να φτάσει στο ευρωπαϊκό μέσο όρο εσόδων.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δέν είναι το κόμμα που επιδιώκει να βγεί η χώρα απο την ευρωζώνη και δέν θα κάνει τίποτε μόνος του χωρίς συνενόηση. Ολα αυτά τα είπε και τα υποσχέθηκε στους πρεσβευτές των κρατών του G20 με τους οποίους συναντήθηκε χθές το πρωί, συνάντηση στην οποία έφαγε γράψιμο απο Γερμανία, Γαλλία και άλλες΄χώρες που δέν έστειλαν τους πρεσβευτές τους.
Αντε να σε δώ κύριε αντιμνημονιακέ..Αντε να δούμε πώς και με ποιούς θα διαπραγματευτείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: