Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ - Μέχρι τις 21 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν παρουσιαστεί για ανάληψη υπηρεσίας οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που μετατίθενται. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ.

http://www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2012/04/metatheseis-300x223.jpg 

Παρασκευή 06 Απριλίου 2012
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι μετατίθενται 2.143 εκπαιδευτικοί. Συνολικά υπέβαλαν αιτήσεις 8.813 εκπαιδευτικοί. Εκ των οποίων ικανοποιήθηκε το...
24,32%.
Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.
Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις μέχρι 21-6-2012. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2012.
Οι διευθυντές, υποδιευθυντές σχολικών μονάδων, οι διευθυντές Διευθύνσεων και οι σχολικοί σύμβουλοι αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.
Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατίθενται:

http://www.matrix24.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ

Το παθημα της κ. Αννας Διαμαντοπουλου και κ. Εύης Χριστοφιλοπουλου μετα τις αποκαλυψεις του δρ Κουτσουκου!

Σε όσους έδωσαν θέσεις οι Μπούντες και Ριζακη συμβουλοι της Διαμαντοπούλου, οι ευεργετηθεισες της Διαμαντοπούλου τις εγκατέλειψαν ήδη και συνεργάζονται με την Ν.Δ!!!

Διαβαστε

Παρατήρηση: «Πριν «αλέκτωρ λαλήσει» οι ανωτέρω ( Δανίλη Ελένη, Ρουμπέα Γιούλη, Ματθαίου Δημήτρης, Σπανός Γιώργος, Παπατσίμπα Λαμπρινή κλπ…), είχαν εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ και την κ. Διαμαντοπούλου Άννα και Χριστοφιλοπούλου Εύη, που τους πρόσφεραν τις «θέσεις» και πήγαν «απέναντι», με τον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο, της Ν.Δ, στον οποίο δοργάνωσαν κομματική συγκέντρωση στις 5-4-2012, για να ξανακάνουν τα ίδια και μετά πάλι τα ίδια»

http://xanthi-blogs.blogspot.com/2012/04/blog-post_9094.html

Η κ.Χριστοφιλοπούλου εχει το δικαιωμα να διώξει από τι θέσεις τους ανωτέρω και να βάλλει δημοκρατικούς....Αλλα που τα κότσια!! Προτιμουν να χασουν τις εκλογες παρα να διωξουν τους τυοδιωκτες δεξιο-συριζαιους!!

Ο Κ. Βενιζελος τι λεει?

Να γιατι χανει το Πασοκ, γιατι οι υπευθυνοι πληρωνονται απο τους δεξιοσυριζαιους και διοριζουν τυχοδιωκτες συριζαιους, οι οποίοι ομως δεν ψηφιζουν Πασοκ ποτε!

Πανος Πασοκ