Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Με Ρούσεφ και κόσμο στο πλευρό του


Σάβατο 10 Μαρτίου 2012 Αθλητισμός
Παρά τα διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα ο Γιώργος Χατζάρας και οι παίκτες του Πιερικού είναι προσγειωμένοι και βλέπουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό.
Μάλιστα στις ...
τελευταίες προπονήσεις λέει στους παίκτες του να πιστέψουν στους εαυτούς τους, ώστε να συνεχίσουν στο δρόμο των νικών. Η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς στις Σέρρες ολοκληρώνεται σήμερα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο Ρούσεφ είχε υποστεί ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος και θα συμμετέχει κανονικά στην αυριανή αποστολή.

Ο Πιερικός θα έχει τους φιλάθλους στο πλευρό του στον αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Κομβικής σημασίας είναι για την ομάδα της Κατερίνης ο αγώνας της Κυριακής (11/03) με τον Πανσερραϊκό. Εξάλλου, εκεί θα φανεί αν οι «ασπρόμαυροι» είναι ικανοί να κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω από τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.

Σε αυτή την προσπάθεια, λοιπόν, θα έχουν τη βοήθεια των φιλάθλων, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι, μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ, οι φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Κυριακή 11 - 3 - 2012, 15:00) θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 7 του δημοτικού γηπέδου Σερρών. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ».
Εκδρομές διοργανώνει και το Club «Μελανόλευκοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: