Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ... Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/739d068a89cb431e0e58d39ae491d453_XL.jpg?t=943912800 

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012
Αποθρασύνθηκαν οι δανειστές μας.. και ιδιαίτερα οι Γερμανοί.. αποθρασύνθηκε ο Σόϊμπλε και απαιτεί να καταργήσουμε και τις δημοκρατικές διαδικασίες και την ουσία της Δημοκρατίας ..
στη χώρα μας.
Εχει ξεφύγει εντελώς ο έλεγχος απο τους Γερμανούς και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών ακόμη και μέσα στη Γερμανία.Ξεσηκώθηκαν οι Ευρωβουλευτές, που βλέπουν ότι έχει καταργηθεί κάθε θεσμικό ΄΄οργασνο στην Ευρωζώνη και η Ευρώπη οδεύει να γίνει Ευρώπη της Γερμανίας.
Ο Κάρολος Παπούλιας αντέδρασσε και έστειλε μήνυμα στον Σόιμπλε. Θίχτηκε και έκανε ανάλογες δηλώσεις ο Βενιζέλος. Πρέπει να καταλάβουν οι Γερμαναράδες ότι νομίσματα αλλάζουν, η Ελλάδα υπήρχε και με άλλο νόμισμα, υπήρχε  με τη δραχμή και θα υπάρξει και με άλλο νόμισμα.Αλλά η Εθνική αξιοπρέπεια δέν παζαρεύεται.Στματήστε τώρα που είναι νωρίς.Η Ελλάδα έπραξε αυτο που έπρεπε.. ή πράξτε και εσείς τις υποχρεώσεις σας, γιατί δέν μας χαρίζετε τίποτε, δέν πληρώνει ο Γερμανικός λαός απο τον προυπολογισμό του, αλλά απο τα δάνεια που παίρνει η Γερμανία με χαμηλό τόκο και σε εμάς δανείζει με υψηλό τόκο λειτουργώντας ώς αισχρός τοκογλύφος.
Αρα μήν μας υποδεικνύεται τη μεγαλοψυχία σας γιατί γελάμε πολύ.Η συνέλθετε ή στα τσακίδια..

Δεν υπάρχουν σχόλια: