Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrPlpFWTna5geErgeSJPsj0-3Xfz4J_2jIbaJJZm_rzE88jXfQnA
Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Προς:Πρόεδρο Επιτροπής Διαιτησίας.
Πρόεδρο Ε.Π.Σ.Π
Αξιότιμοι κύριοι:
Σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους όπου Αθλητικά Σωματεία αναστέλλουν την λειτουργία τους, μια ..παρέα  αποφάσισε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Με πολύ κόπο και ιδρώτα καταφέραμε μετά από χρόνια να επαναφέρουμε την A.E.ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ  σε ρόλο πρωταγωνιστή, αυτό σε κάποιους ενδεχομένως να μην αρέσει. Στόχος μας, πέρα από μια αξιοπρεπή πορεία ήταν και είναι να πρεσβεύσουμε νέα ήθη και συμπεριφορές στο τοπικό ΠΙΕΡΙΚΟ ποδόσφαιρο. Γεγονός που είναι κοινώς αποδεκτό από διαιτητές και αντιπάλους, είναι η άψογη φιλοξενία μας και η ζεστή μας έδρα.
Δυστυχώς, οι «Άρχοντες» των αγώνων τείνουν στο να μην σέβονται την προσπάθεια που συντελείται. Δεν σέβονται την προσπάθεια μας για τη  δημιουργία  μιας  ανταγωνιστικής  ομάδας . . Δεν σέβονται τους φιλάθλους της Α.Ε.ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ , που κάθε Κυριακή γεμίζουν τις εξέδρες των γηπέδων δημιουργώντας ατμόσφαιρα γιορτής, που θα ζήλευαν πολλοί σύλλογοι του νομού. Τελικώς  είναι πολλοί εκείνοι που έχουν εκλάβει ως αδυναμία την ενωτική στάση μας να μην αντιδρούμε με διαδοχικές ανακοινώσεις έπειτα από διαιτητικά λάθη. Πιστεύαμε πραγματικά μέχρι το προηγούμενο ματς με τον ΟΛΥΜΠΟ Βροντου ότι τα περισσότερα λάθη ήταν ανθρώπινα. Ωστόσο, μάταια κάναμε υπομονή και αποφεύγαμε τις πονηρές σκέψεις.
Η χθεσινή διαιτησία ξεχείλισε το ποτήρι και μας αναγκάζει με λύπη να καταγγείλουμε το γεγονός στο Σύνδεσμό σας αλλά και στην ΕΠΣΠ, για να προστατέψουμε την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο κατ επέκταση.
Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναφερθούμε λεπτομερώς στις φάσεις που κατά την άποψη μας αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του χθεσινού παιχνιδιού, ούτε επίσης να πούμε για προηγούμενα παιχνίδια που αδικηθήκαμε σοβαρά από  διαιτησίες τέτοιου είδους, θα μας επιτρέψετε όμως να πούμε ότι ήσασταν  η  χειρότερη  διαιτησία που έχουμε συναντήσει φέτος.
Όλες οι ομάδες, όπως και η δική μας, πρέπει να προστατεύονται και από τους διαιτητές, και από την ΕΠΣΠ, (κάτι που δεν έχει γίνει όσον αφορά την δική μας ομάδα ποτέ!!!!) αφού προάγουν το άθλημα, και τον αθλητικό πολιτισμό, που έχει ανάγκη αυτός ο χώρος  όπου δραστηριοποιούμαστε. 

Αντί λοιπόν αυτές οι προσπάθειές μας να επιβραβεύονται, παρατηρείται το αντίθετο. Η χθεσινή παρουσία του «κυρίου?» ΚΑΤΑΝΑ  στον αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΟ Βροντου, μας στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα: «ακόμα κι αν υπάρχει η πρόθεση, όσο υπάρχουν τέτοιοι διαιτητές δεν θα  δημιουργήσουμε ποτέ  μια αξιόπιστη τοπική διαιτησία.»

Κάνετε  μια προσπάθεια προωθώντας νέους διαιτητές νέα παιδιά με το οποίο είμαστε απόλυτα σύμφωνοι για να πετύχει όμως αυτή η προσπάθεια πρέπει να απομακρύνετε  τους κακούς διαιτητές και να καθαρίσετε  τα υπολείμματα και τα σταγονίδια κακών διαιτησιών σαν αυτή  ... από τους κόλπους σας γιατί είναι κακά παραδείγματα  και παράδειγμα προς αποφυγή για τους νέους. 
Καταλήγοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ποδοσφαιρικά παιχνίδια όπου θα έπρεπε να είναι γιορτή, καταστρέφονται από αλλοπρόσαλλες αποφάσεις επικίνδυνων διαιτητών. Εμείς έχουμε παιδιά μικρής ηλικίας και όπως έχουμε ξαναπεί κάνουμε αθλητισμό και όχι πρωταθλητισμό και τους μαθαίνουμε ποδόσφαιρο  καλούς τρόπους και ήθος κι όχι τους τρόπους και το ήθος κάθε .ΚΑΤΑΝΑ .    
Σας ρωτάμε τι είναι πιο άσχημο από να  επιδεικνύει ρατσιστική συμπεριφορά σε ποδοσφαιριστή τις ομάδος(εξαιτίας της καταγωγής του)και απειλώντας  τον συνεχώς  ότι θα  τον αποβάλλει από το παιχνίδι και να κάνει πράξη την απειλή του μέχρι τα μέσα του α' ημιχρόνου ή να  ειρωνεύεται ποδοσφαιριστή της ομάδος μας που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή κι αντί να δώσει πέναλτι να τον τιμωρεί με κάρτα?

Απορούμε πως είναι δυνατόν να διαιτητεύει αγώνα ένας διαιτητής ο όποιος δε γνωρίζει τα βασικά ενός αγώνα ?

Έδωσε φάουλ υπέρ του τερματοφύλακα της αντίπαλου ομάδος επειδή σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδος μας συμπαίκτης του αμυντικός έπεσε πάνω του,(μάλλον πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει ότι η στολή του τερματοφύλακα έχει διαφορετικό χρώμα απ ότι της υπόλοιπης ομάδος)και ότι φάουλ είναι όταν ο αντίπαλος παρενοχλεί τον τερματοφύλακα.

Και ρωτάμε , υπάρχει: α) άγνοια του διαιτητή για  τους κανόνες  ποδόσφαιρου - πειθαρχικό κώδικα β)πρόθεση να αδικήσει την ομάδα μας ,τελειώνοντας τη φάση..ή γ) κινείτε στα όρια της μωρίας .. και δεν μπορεί να ξεχωρίσει  πότε δίνετε το φάουλ και ποτέ όχι, και τους συμπαίχτες από τους αντίπαλους !!!

 Κύριοι σας ρωτάμε  αν στα παραπάνω υπάρχει, συνενοχή από το ΔΣ  Διαιτησίας και το ΔΣ της ΕΠΣΠ και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός? Οι διαιτητές έχουν το ΠΑΠΙΚΟ αλάθητο?

Τιμωρούνται μόνο οι παράγοντες και οι ομάδες, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να έχουν ασυλία να και να το εκμεταλλεύονται ,εκτός κι αν... ενεργούν κατ  εντολή κι έτσι τους εξασφαλίζετε η ασυλία και η δυνατότητα αν και ανίκανοι να συνεχίζουν να σφυρίζουν φέρνοντας σε πέρας «ειδικές αποστολές» ...πράγμα που δεν θέλουμε να πιστεύουμε.

Εμείς δεν απαιτήσαμε αλλά ούτε και θέλουμε την εύνοια κανενός!!

 ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!
. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !!!
ΥΓ 1: Περιμένουμε από την Επιτροπή Διαιτησίας να πάρει θέση για τον συγκεκριμένο διαιτητή .
Οι βοηθοί του ΚΑΛΟΙ όμως εκτέθηκαν κι αυτοί με τις αποφάσεις του διαιτητή που έπαιρνε όλες τις φάσεις πάνω του ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τους προκλητικά.
ΥΓ 2: Με λύπη μας αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας(αν και καλύτερα για όλους  θα ήταν να μην ξανασφύριζε άλλον αγώνα ) και  να ορίσετε παρατηρητή διαιτησίας  σε κάθε αγώνα μας  μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
                                                   ΤΟ  Δ/Σ της Α.Ε.ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: