Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Σσσσς. Οι Βολευτές της Πιερίας Κοιμούνται . Μην τους Ξυπνάτε . Πώς χάθηκε εφέτος έτσι απλά ενάμιση εκατομμύριο ευρώ από την αγορά της Κατερίνης!!!!

http://mycat.e-steki.gr/gallery/files/1/6/1/9/6/DSC00839.JPG 

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 

Οι τρεις βολευτές του ΠΑΣΟΚ του νομού μας , άβουλες μαριονέτες μιας στημένης κυβέρνησης,  δεν πήραν καν χαμπάρι ότι τη φετινή χρονιά χάθηκε έτσι απλά περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ από την αγορά της Κατερίνης. Πιο,,
συγκεκριμένα , τουλάχιστον 100 εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων συμπολίτες μας που είχαν τα αντικειμενικά και κοινωνικά κριτήρια να πάρουν απόσπαση στο νομό μας , εξαιτίας  της εκδικητικής πολιτικής που άσκησε η «αξιαγάπητη» κατά τα άλλα υπουργός παιδείας μας , στα πλαίσια της οποίας αρνήθηκε απόσπαση στην Πιερία σε πλεονάζοντες ή υπεράριθμους   εκπαιδευτικούς, σε εκπαιδευτικούς με συνυπηρέτηση με σύζυγο εκπαιδευτικό ή με δημόσιο υπάλληλο, σε εκπαιδευτικούς  με συνυπηρέτηση  και δύο ή τρία ανήλικα τέκνα , σε εκπαιδευτικούς με συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού με σοβαρές και ανίατες ασθένειες , δεν κατάφεραν τελικά να αποσπαστούν για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια και έτσι ένας τζίρος της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που θα διοχετευόταν στην κακόμοιρη Πιερική αγορά και θα έδινε μια μεγάλη  ανάσα,   χάθηκε  σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας σε βενζίνες , εισιτήρια και ενοίκια  . Ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα οι βολευτές του νομού μας που στα πλαίσια της «εξυγίανσης» και «κάθαρσης»  του κατά τα  υπόλοιπα «κράτους δικαίου»  από τους «τεμπέληδες» και «αχαΐρευτους» εκπαιδευτικούς , δεν αντέδρασαν καθόλου στις απεγνωσμένες  εκκλήσεις των εκπαιδευτικών για απόσπαση στο νομό μας  προκειμένου έτσι να μην διαλύσουν τα σπίτια τους. Αντίθετα σαν πιστά σκυλάκια   ακολούθησαν  κατά γράμμα τη δήθεν γραμμή της υπουργού για αξιοκρατία και αντικειμενικότητα,  αφενός για να μην τους τραβήξει το αυτάκι η κυρά Άννα και αφετέρου για να έχουν καλυμμένα τα νώτα τους και ήσυχη τη φωλιά τους σε περίπτωση έντονων αντιδράσεων από τους θιγόμενους .
Αφού λοιπόν τίθεται εδώ πλέον το θέμα  της αξιοκρατίας και της αντικειμενικότητας,  πείτε μου κύριοι Βολευτές , ευαγγελιστές του κράτους δικαίου , πείτε μου σας παρακαλώ σε ποιο κλάδο του Δημοσίου , υπάλληλος με 15 και 20  χρόνια προϋπηρεσία σε άγονες γραμμές και παραμεθόριο ή στην ηπειρωτική Ελλάδα , δεν  μπορεί να πάρει μετάθεση στον τόπο του ; Μήπως στους αστυνομικούς ; Δε νομίζω . Μήπως στους Λιμενικούς ; Δε νομίζω . Μήπως  στους Νοσηλευτές ; Δε νομίζω. Μήπως στους πυροσβέστες ; Δε νομίζω . Μόνο λοιπόν στους εκπαιδευτικούς. Μόνο αυτοί μπορεί να φθάσουν λίγο πριν τη σύνταξη και ακόμη να γλύφουν και να παρακαλούν για μια απόσπαση  στον τόπο τους ,προσωρινό παυσίπονο μέχρι τις επόμενες κρίσεις και άντε πάλι από την αρχή . Και να σας πω και κάτι ; Υπάρχει περίπτωση να κάνεις  τον εκπαιδευτικό τσιγγάνο περιπλανητή και να έχεις την απαίτηση να μπει στην τάξη με νηφαλιότητα ,καθαρό νου και συγκροτημένη σκέψη και να διδάξει τα παιδιά,  τη στιγμή που τα δικά του παιδιά ζουν μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά και η οικογένεια του μετά βίας επιβιώνει οικονομικά; Και κάτι τελευταίο για να μην πιπιλάτε άλλο την καραμέλα της δήθεν  αξιοκρατίας . Αξιοκρατία είναι να μην δίνεις απόσπαση σε πλεονάζοντα ή υπεράριθμο εκπαιδευτικό για τον τόπο του και την ίδια ώρα να προσλαμβάνεις αναπληρωτές ίδιας ειδικότητας για να καλύψουν ωράρια ; Μάλλον για εκδικητική πολιτική μου μοιάζει αυτό παρά με πολιτική δικαίου . Όλα όμως έχουν ένα τέλος . Και το τέλος το δικό σας και του μέντορα σας θα είναι σύντομο κι άσχημο από ότι φαίνεται . Μάλλον κοντά στον Απρίλιο  . Εκεί θα πληρώσετε για τη συμμετοχή στο έγκλημα της συναίνεσης στον οικονομικό βιασμό και την εξαθλίωση   του Έλληνα πολίτη , θα πληρώσετε για όλα αυτά που δεν γνωρίζατε και ψηφίσατε , γιατί ενώ ήσασταν υποχρεωμένοι να γνωρίζεται τελικά δεν γνωρίζατε , γιατί δεν αναλάβατε την ευθύνη για ότι ψηφίσατε , γιατί δεν ορθώσατε το ανάστημα σας για να προστατέψετε αυτούς που με την ψήφου τους σας θεώρησαν ικανούς και επαρκείς να τους εκπροσωπήσετε και να αγωνιστείτε για τα δίκαια τους. Τελικά είστε παρτάκηδες , ανίκανοι και ανεπαρκείς. Το χειρότερο για εσάς όμως ξέρετε ποιο είναι ; Ότι υπήρξα ψηφοφόρος σας . Τώρα απλά σας σιχαίνομαι .
Να λοιπόν τι σας χρειάζεται για να ξεβρομίσει ο τόπος !!!!!!

Giorgos georgiadhs [mpempiskat@gmail.com]
Αναγνώστης
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: