Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-1, ΑΔΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012
Ποδόσφαιρο για σεμινάριο απο τα πιτσιρίκια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στο ντέρμπυ με την πρωτοπόρο ΑΕ Περίστασης, σε ένα μάτς που έληξε 1-1, σκόρ που αδικεί την φιλοξενούμενη ομάδα.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Με την έναρξη του παιγνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα πίεσε πάρα.. πολύ ψηλά, έτρεξε την τοπική ομάδα, μπλόκαρε το παιγνίδι τους και ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία, έφταιξε παιγνίδι και με πολύ πίεση, ανάγκαζε την τοπική να μήν έχει τη δυνατοητα να δημιουργήσει παιγνίδι και να κάνει πολλά λάθη και οι αμυντικοί της σε πολλές φάσεις να διώχνουν όπως όπως την μπάλλα.Η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ, στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μιχάλη Γκανάβα και τον Σίμο Κωστόπουλο.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Το ξεκίνημα ανήκε στον ΕΘΝΙΚΟ, πίεσε πάρα πολύ την αντίπαλη ομάδα,δημιούργησε ευκαιρίες με τον Κωστόπουλο Παναγιώτη, κέρδισε μάχες και  προηγήθηκε 0-1 περίπου στο 60 λεπτό με γκόλ ποίημα του Π Κωστόπουλου, με σούτ φωτοβολίδα.
Η τοπική ομάδα προσπάθησε να ισοροπήσει το παιγνίδι, δημιούργησε μία ευκαιρία, στην οποία ευτύχησε να ισοφαρίσει το παιγνίδι σε 1-1 με τον Κουσουρή μετά απο αδράνεια της άμυνας της φιλοξενούμενης ομάδας.
Οι νεαροί του ΕΘΝΙΚΟΥ δέν πτοήθηκαν, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, έχασαν δύο κλασσικές ευκαρίες με τον Γκανάβα και τον Σίμο Κωστόπουλο. 
Στο 80 λεπτό η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΕΘΝΙΚΟ όταν δυνατό σούτ του Κωστόπουλο Σ, τράνταξε το δοκάρι της τοπικής ομάδας, κτύπησε στο έδαφος και δέν πέρασε την γραμμή τέρματος και πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατό αλλά καθαρό και σωστό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο διαφήμιση για την Β Ερασιτεχνική κατηγορία με την διαιτησία να είναι άριστη, και εδώ η συμπεριφορά των παραγόντων άριστη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Γ. ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ,ΣΤΡΑΤΖΑΛΗΣ, ΤΑΚΟΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π,  ΓΚΑΝΑΒΑΣ (65 ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ), ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ (55ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ Ν), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ 5-1
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ-ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 2-4
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ 2-3
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ-ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ 2-1
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2-1
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ 1-2
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ 0-3 αα
Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Βαθμολογία
1. Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ  59
2. ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 49
3. 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ  48
4. Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ  43
5. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ 36
6. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  34
7. ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 33
8. ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ  31
9.  ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ 23
10. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ   23
11. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ  23
12. ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  22
13.ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ  22
14.ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ  22
15.ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 8
16.ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 3 
ΕΔΩ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΗ 22η αγωνιστική

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ -
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ -
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ -
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ -
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ -
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ -
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ -
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Η" ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ .....?

Ανώνυμος είπε...

OSO GIA TH DIAITHSIA SIGOYRA HTAN ARISTH.....GIA THN OMADA TOY N.KERAMYDIOY.
KAI KANONIKO GKOL AKYROSE KAI PENALTY DEN EDOSE STHN GHPEDOYXO,....TI ALLO DHLADH NA EKANE!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΧΟΛΗΣ , ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ!!!!