Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Με το τραγούδι δικαίωμα στη ζωή! - Συναυλία Πλέσσα, Ανδρεάτου, Ασλανίδου, Μπάση για τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης


Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2011 Τοπικά
Με στόχο την υποστήριξη του κοινωνικού έργου της "Μέριμνας, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο "Mediterranean Village" στην Παραλία Κατερίνης διοργανώνεται μουσική βραδιά με..
τους Μίμη Πλέσσα, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μελίνα Ασλανίδου και Δημήτρη Μπάση. Παρουσιαστής στην εκδήλωση θα είναι ο Αλέξης Κωστάλας. Θα συμμετέχει επίσης η ορχήστρα νέων Δίου με διευθυντή τον Νίκο Πατρή. Η συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών είναι αφιλοκερδής.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10,00 Ευρώ ανά άτομο και προπωλούνται στα βιβλιοπωλεία "ΚΥΒΟΣ" (Μ. Αλεξάνδρου 48 και Ειρήνης 19), στο βιβλιοπωλείο "Μάτι" (Παρμενίονος 2), στο βιβλιοπωλείο "Νέστωρ" (Κανάρη 5), στο καφέ "Κομπολόι" (ώρες 17:00 έως 21:00 Βάρναλη 13), και στο Ε.Κ.Κ.Ε.Ε. (ώρες 8:00 έως 14:00 19ης Μαΐου Επίσης θα διατίθενται και κατά την είσοδο στην εκδήλωση.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Μέριμνας κ.κ. Δημήτρης Σολδάτος και Τσίντσιφας αντίστοιχα καθώς επίσης και ο Διευθυντής της Ορχήστρας Νέων του Δήμου Δίου κ. Νίκος Πατρής αναφέρθηκαν στην επικείμενη συναυλία και κάλεσαν τον κόσμο να συμμετέχει με την παρουσία του στην εκδήλωση δείχνοντας έτσι και έμπρακτα τη στήριξή του στη "Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης".
Ο κ. Σολδάτος
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης κ. Δημήτρης Σολδάτος τόνισε πως η μεγάλη αυτή συναυλία διοργανώνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με αναπηρία με στόχο την ενίσχυσή της που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης και όλους όσους βοηθούν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τον Δ/ντη του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης κ. Δημήτρη Κυριακού για την διάθεση των οργάνων του σχολείου για τη συναυλία.
Ο κ. Τσίντσιφας
Ο αντιπρόεδρος της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης κάλεσε όλους τους Πιεριείς να παρευρεθούν και να αγκαλιάσουν την εκδήλωση, γιατί, όπως είπε, αυτή τη στιγμή η Μέριμνα το έχει ανάγκη, κάνοντας λόγο για τις μεγάλες προσπάθειες που κάνει η διοίκηση για την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων.
Ο κ. Πατρής
Τέλος, ο Διευθυντής της Ορχήστρας Νέων του Δήμου Δίου κ. Νίκος Πατρής ανέφερε πως για πρώτη φορά στα χρονικά της Πιερίας διοργανώνεται μία τέτοια συναυλία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης για τη συνεργασία. Όπως είπε ο κ. Πατρής τους μεγάλους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει και μία ομάδα ντόπιων καλλιτεχνών που απαρτίζεται από τον Αλ. Ηλιάδη, τη Φιλιώ Σέρβου και την Μαρία Φωτοπούλου.
Τα προβλήματα
Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα προβλήματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει η Μέριμνα, ο κ. Σολδάτος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία.
Ένα χρόνο τώρα οι εργαζόμενοι στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης παραμένουν απλήρωτοι. "Το ότι λειτουργεί σήμερα η Μέριμνα οφείλεται σε αυτούς τους ανθρώπους τους οποίους θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαιτέρως" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σολδάτος, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει πως στο συγκεκριμένο θέμα έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες και το Δ.Σ. ευελπιστεί ότι σύντομα θα υπάρξει λύση.
Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης "φιλοξενεί" στις δύο δομές που λειτουργούν σε καθημερινή βάση περίπου 60 παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: