Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Σοβαρά επεισόδια και διακοπή στο Καυτανζόγλειο video

Κυριακή  13 Νοεμβρίου 2011
Η επεισοδιακή πρεμιέρα στη Νέα Καλλικράτεια πριν μία εβδομάδα φαίνεται να ήταν η αρχή των όσων ακολούθησαν το απόγευμα της Κυριακής (13/11) στο Καυτανζόγλειο. Περίπου 5.000 φίλαθλοι του Ηρακλή βρέθηκαν στο γήπεδο στον πρώτο εντός έδρας αγώνα...
απέναντι στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, με τα συνθήματα εναντίον της ΕΠΟ και του Σοφοκλή Πιλάβιου να δονούν την ατμόσφαιρα.


Παράλληλα αναρτήθηκε και ένα υβριστικό πανό με αναφορά στον πρόεδρο της ΕΠΟ (το ίδιο που είχε προκαλέσει την ένταση και στην Νέα Καλλικράτεια), με τον διαιτητή του αγώνα, Ισαάκ Τσακαλίδη, να τον διακόπτει προσωρινά στο 7' απαιτώντας να κατέβει.


Το πανό όμως παρέμενε στην θέση του και ο ρέφερι μαζί με τους βοηθούς του Γοάυτα και Διαμαντή κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.


 Επεισόδια στο Καυτατζόγλειο by sxplVII
Κάπου εκεί ο έλεγχος ξέφυγε καθώς περίπου 400 οπαδοί του Ηρακλή εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με την Αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγιναν και τρεις συλλήψεις.

Μετά από αρκετή ώρα η κατάσταση ηρέμησε, με κάποιους φίλους του Ηρακλή να καθαρίζουν το "πεδίο μάχης" από τα διάφορα αντικείμενα που είχαν πέσει. Την ίδια στιγμή οι περισσότεροι από τους 5.000 φιλάθλους που είχαν βρεθεί στο γήπεδο, είχαν αποχωρήσει. Ωστόσο ο Ισαάκ Τσακαλίδης- του συνδέσμου Χαλκιδικής- είχε πάρει την οριστική απόφαση να μην συνεχιστεί ο αγώνας.


Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πανό των φιλάθλων του Ηρακλή δεν έγινε αντιληπτό αρχικά από τον διαιτητή  ή κάποιον από τους βοηθούς του αλλά από τον πάγκο του Εθνικού Ν. Αγιονερίου που κατευθύνθηκαν προς το μέρος του για να τον ενημερώσουνε.


Για την ιστορία οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:


Ηρακλής:
Αθανασιάδης, Φοιτάς, Ποζίδης, Ηρακλής, Πόπτσης,Γαλάνης, Κρυστάλλης, Καρανδρέας, Μαυρίδης, Σαράφογλου, Τσιλιανίδης.

Εθνικός Ν. Αγιονερίου:
Λάτσιος, Ηλιάδης, Σαμαράς, Βλασακίδης, Πουρζιτίδης, Αποστολάς,Χαριζάνης, Καρακαλίδης, Στεργιανός, Τσιρογιάννης, Λευκαρίτης.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: