Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

«Τρέλα» με Κυριάκο στο Μάντσεστερ!

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2011_11/KYRIAKOS_PAPADOPOULOS_GREECE.jpg 
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011
Βαθμό «Άριστα» έβαλε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Κυριάκο Παπαδόπουλο με τα ρεπορτάζ στη Βρετανία να επιμένουν ότι ο ..
19χρονος διεθνής αμυντικός είναι στις πρώτες μεταγραφικές επιλογές του Άλεξ Φέργκιουσον!
Ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού της Σάλκε. Κυριάκου Παπαδόπουλου, έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες βάσει δημοσιευμάτων από τη Βρετανία τα οποία κάνουν λόγο για στενό «πρέσινγκ» του τμήματος σκάουτινγκ των «κόκκινων διαβόλων» προς τον 19χρονο διεθνή αμυντικό.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που είχε δει τον Παπαδόπουλο από το παιχνίδι της ομάδας του με τη Σάλκε στον περυσινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε εντολή στον επικεφαλής των σκάουτερ να ερευνήσει την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού ο οποίος εκτός από στόπερ αγωνίζεται στη Γερμανία και ως αμυντικός χαφ.
Οι σημειώσεις λοιπόν με τις οποίες φαίνεται πως επέστρεψε στο Μάντσεστερ ο σκάουτερ της αγγλικής ομάδας είναι εξαιρετικές και ενώ φουντώνουν οι φήμες για πιθανή αποχώρηση των Βίντιτς και Φέρντιναντ ο 19χρονος μοιάζει να είναι ιδανική επιλογή για τον πολύπειρο Σκοτσέζο τεχνικό όπως αναφέρουν αρκετά ρεπορτάζ από τη Βρετανία.
Κοντά στα έξι εκατομμύρια
Εξάλλου, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, πιθανότατα θα βρεθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας με την Εθνική μας ομάδα και αν αγωνιστεί η ήδη υψηλή τιμή του θα... εκτοξευτεί περισσότερο και για αυτό δεν αποκλείεται η Μάντσεστερ να επιχειρήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της ακόμα και από τον Ιανουάριο.
Η τιμή του αυτή την ώρα πλησιάζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με τη Σάλκε είναι μέχρι το 2015. Είναι βέβαια προφανές ότι η Σάλκε υπολογίζει πολύ τον παίκτη και δεν θα τον άφηνε να φύγει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.
http://www.gazzetta.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: