Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων Μεταξύ ομάδων : ΝΕΩΝ Ε.Π.Σ. Πιερίας - Ε.Π.Σ. Τρικάλων 2 - 1 ΚΑΙ Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Ε.Π.Σ. Τρικάλων 3 - 1

 
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 Αθλητισμός 
Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων
Μεταξύ ομάδων Νέων
Νέοι Ε.Π.Σ. Πιερίας - Νέοι Ε.Π.Σ. Τρικάλων 2 - 1
Νίκη και την ομάδα Νέων της Πιερίας που έγινε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα των Παίδων και μπορούμε να πούμε ότι έγινε σχεδόν κατά τον ίδιο τρόπο.
Στο A' ημίχρονο οι Νέοι... ήταν πολύ καλύτεροι πέτυχαν δύο τέρματα και έφυγαν στα αποδυτήρια να προηγούνται με 2 -0.
Στο Β' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, στο μεταξύ είχε ελαφρώς σκοτεινιάσει και οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθεια τους ν' αλλάξουν το σκορ το μόνο που πέτυχαν ήταν με σουτ του Παπανδρέου να μειώσουν σε 2 - 1.

Τα γκολ
Στο 15' ο Σάλτας πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έγραψε το 1 - 0.
Στο 31' μετά από σέντρα του Καραμανώλα ο Σάλτας και πάλι με κεφαλιά την φορά αυτή ανέβασε το σκορ στο 2 - 0.
Στο 64' χάνεται η μεγάλη ευκαιρία για να κάνουνε οι Νέοι της Ε.Π.Σ. το 3 - 0, όταν ο Σάλτας έφυγε γρήγορα, μπήκε μες στην περιοχή και αντί να γυρίσει τη μπάλα σε δύο συμπαίκτες που ήταν αμαρκάριστοι σούταρε δυνατά και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με σουτ του Παπανδρέου σε 2 - 1.
Διαιτητής της συνάντησης Γκαραγκάνης με βοηθούς Μελιτσανίδης, Πέτρου.

Συνθέσεις
Νέοι Ε.Π.Σ. Πιερίας
Παππάς, Γκόλιας, Καλαϊτζής, Γιαλαμίδης, Νικόπουλος, Μουρατίδης (55' Νταντίμης), Καραμανώλας Κ., Γελαδάρης (50' Πουλιχίδης), Σάλτας, Βακάρας, Καραμανώλας Ε.
Νέοι Ε.Π.Σ. Τρικάλων
Βαλαβράκης, Βαλδίρας (53' Μούτσιος), Μπέντας, Ιωάννου, Μπαρέκας, Ζαφειρόπουλος, Βασιλείου, Τσιόλης (65' Τσιγαρίδας), Φουντούκας (67' Οικονόμου), Παπανδρέου, Ψείρας.
(στη φωτο η εντεκάδα της ΝΕΩΝ στο παιγνίδι με τη ΜΑΓΝΗΣΙΑ)


Νίκη για τις ομάδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας
Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Ε.Π.Σ. Τρικάλων 3 - 1
Σαφώς ανώτεροι οι Παίδες της Πιερίας στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν τρία τέρματα και εξασφάλισαν ουσιαστικά τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός τους αλλά οι αντίπαλοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ.
Τα γκολ
Στο 8' λεπτό ο Τσουπουζίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1 - 0.
Στο 15' λεπτό οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Πιερία διπλασιάζουν τα τέρματά του με γκολ που πέτυχε ο Κουκουνάς και το σκορ έγινε 2 - 0.
Στο 32' ο Μαχαιρίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανέβασε το σκορ στο 3 - 0.
Στο 57' οι φιλοξενούμενοι με γκολ που πέτυχε ο Παπαθανασίου με σουτ μείωσαν σε 3 - 1.
Στο 60' ο Στεργίου έπιασε δυνατό σουτ που αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι του Πάτσια.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελιτσανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Γκαραγκάνης, Πέτρου.

Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας
Πάτσιας, Πολυχρονιάδης, Τσίνοβιτς, Παναγιωτίδης, Καρατάσιος, Τοπαλίδης (66' Αγγελουσόπουλος), Μαχαιρίδης, Τσοποζίδης (50' Κωτίκας), Κουκουνάς, Οικονόμου (69' Καραγκιοζίδης), Σιούχας

Παίδων Ε.Π.Σ. Τρικάλων
Παπαθέμης, Πανάτσιος (53' Παπαπαναγιώτου), Μπαρμπάτζης, Τσιρονάς, Μακρής, Ζήσης, Τσιαθίτσας, Κουτσώνας (67' Μπαούσης), Παπαθανασίου, Στεργίου (55' Πατέρας), Λαζαρίδης.

****** Με τρείς παίκτες στις βασικές εντεκάδες των μικτών ομάδων για τον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, στην ομάδα ΝΕΩΝ για άλλη μία φορά αγωνίστηκε βασικός ο Γιώργος Καλαϊτζής και στην ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ ο Δημήτρης Τζίνοβιτς και ο Αλέξανδρος Τσοποζίδης.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: