Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πιερικού - Πανσερραϊκού - Σήμερα στο Στάδιο ώρα 17:00


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 Αθλητισμός
Το μεγάλο παιχνίδι της Β' Εθνικής - Απών ο Χρήστος Κουτσοσπύρος
Με τον αέρα της εκτός έδρα επιτυχίας και με την ψυχολογία στα ύψη από την πολύ καλή απόδοση τους στη...
Λάρισα περιμένουν σήμερα με φοβερή αισιοδοξία, πάθος και αγωνία σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού για να πάρουν μια σπουδαία νίκη.
Στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων με τις συνεχείς επευφημίες τους, θα τους βοηθήσουν για να φτάσουν τη νίκη πιο εύκολα.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος προπόνησε χθες το απόγευμα για τελευταία φορά τους παίκτες του και μετά το τέλος ανακοίνωσε και την αποστολή. Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα είναι και πάλι παρόν ο Χρήστος Κουτσοσπύρος αλλά επιστρέφει ο Πέτρου.
Οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι είναι οι:
Καρακούτσης, Συμεωνίδης, Μπλαζέφσκι, Πέντα, Περουτσίνι, Γιαζιτζόγλου, Γκουγκουλιάς, Δήμου, Ιντζόγλου, Καλαγκάνης, Θάνος, Κοντέων, Κωνσταντινίδης, Κωτσιόπουλος, Λαζαρίδης, Πέτρου, Πουρσανίδης, Πουρτουλίδης, Σεχολάρι, Τόσκας, Χατζηζήσης και Ελευθεριάδης.
Από τους παραπάνω θα αποκλειστούν τέσσερις λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θ' αρχίσει στις 17:00 το απόγευμα.
Ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος για τον αγώνα της Λάρισας
Για την εμφάνιση και την συμπαράσταση των φίλων του Πιερικού
Στην πρώτη προπόνηση μετά τη νέα εκτός έδρας επιτυχία του Πιερικού στη Λάρισα με την ισοπαλία χωρίς τέρματα, ο προπονητής κ. Σούλης Παπαδόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την πολύ καλή τους απόδοση και το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασαν στη Λάρισα από μία ομάδα που πέρυσι έπαιζε στη Σούπερ Λίγκ και φέτος έχει στόχο την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της χώρας μας.
Ο τεχνικός του Πιερικού για το παιχνίδι αυτό σε χθεσινές του δηλώσεις μας είπε:
«Ήταν ένας πολύ χρήσιμος βαθμός και ήταν το αποτέλεσμα της πολύ καλής εμφάνισης των παικτών και της πολύ καλής λειτουργίας της ομάδας αμυντικά και επιθετικά γιατί δημιούργησαν πολλές φάσεις.
Με ικανοποίηση ιδιαίτερα η εμφάνιση δύο παικτών που πέρυσι έπαιζαν στην ομάδα Νέων του Πιερικού, του Τόσκα και του Σεχολάρι και βοήθησαν πάρα πολύ στο χρονικό διάστημα που έπαιξαν.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας πω ότι στη Λάρισα παίζαμε χωρίς δύο σπουδαίους παίκτες μας, τον Πέτρου, που είναι από τους στυλοβάτες της αμυντικής μας λειτουργίας και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας, τον Κουτσοσπύρο, που ήταν τραυματίες. Παρόλα αυτά η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας που ήρθαν στη Λάρισα, που αν και ήταν πολύ λιγότεροι από αυτούς της Λάρισας, έκαναν έντονη την παρουσία τους και μας βοήθησαν πάρα πολύ σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τόνωσαν την ψυχολογία των παικτών.
Τώρα η προσοχή έχει επικεντρωθεί στο αυριανό (σημερινό) παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, μια ομάδα δύσκολη και αήττητη μέχρι στιγμής που είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α' Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: