Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Η ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDgMem5idbeozYlZSFI26pnqNZixuyguK_XncCHwcwEX55EsT98l8hBJOi6d1Hgb2zBXe6pIYBxYw9QihAK2qX6GGS_xnArUBzV9-mRKlJhgtxNZaPTMOlR4OiVEs-lo1mJ1ZVMfrAwQ/s640/nokatd.jpg

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011 
Την Κυριακή 21 Αυγούστου αναχώρησε η Εθνική ομάδα κωπηλασίας για το Μπλέντ της Σλοβενίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί από 28/8-4/9 στον φυσικό στίβο της πόλης. Η ...
κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα αφού θα αποτελέσει την πρώτη και βασική ευκαιρία για όλους τους αθλητές  να πάρουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Όσοι δεν το καταφέρουν θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία, την άνοιξη του 2012 στη Λουκέρνη.
Την ελληνική αποστολή αποτελούν 12 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν 6 πληρώματα.
Ο λόγος για τις: Αλεξάνδρα Τσιάβου - Χριστίνα Γιαζιτζίδου (διπλό σκιφ ελ βαρών), Τριανταφυλλιά Καλαμποκά - Κατερίνα Νικολαΐδου (διπλό σκίφ) ,και τους: Νίκο Γκουντούλα - Απόστολο Γκουντούλα (δίκωπος άνευ), Στέργιο Παπαχρήστο - Γιάννη Τσίλη - Γιώργο Τζιάλλα - Γιάννη Χρήστου (τετράκωπος άνευ), Λευτέρη Κόνσολα -Παναγιώτη Μαγδανή (διπλό σκίφ ελ βαρών), Παναγιώτη Μαγδανή (σκιφ ελ βαρών). Το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες θα κερδίσουν τα 11 πρώτα πληρώματα στα αγωνίσματα των ανδρών και τα 8 πρώτα στα αγωνίσματα των γυναικών.
Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης η Κατερίνα Νικολαΐδου θα αγωνιστεί στο Διπλό Σκιφ Γυναικών όπου μαζί με την Τριανταφυλλιά Καλαμποκά θα διεκδικήσουν ένα από τα 8 Ολυμπιακά Εισιτήρια. Η κατερινιώτισσα αθλήτρια συμμετέχει για πρώτη χρονιά στην κατηγορία γυναικών και θα είναι η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας.
Κατά την αναχώρησή της η Νικολαϊδου δήλωσε: «ξέρω ότι οι αγώνες ειδικά εφέτος θα είναι πολύ δύσκολοι αφού κρίνεται η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρόλα αυτά θα αγωνιστώ όσο καλύτερα μπορώ και θα κυνηγήσω την ευκαιρία που μου δίνεται».
Οι βασικότεροι αντίπαλοι της Κατερίνας Νικολαΐδου στο αγώνισμα του διπλού σκιφ γυναικών θα είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Αυστραλία, η Ουκρανία, η Τσεχία και η Πολωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: