Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μήνυμα για τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και για όσα δεν πέτυχαν


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLKDPdBZHu2PEQefCpkN6chOw5IO2xzjVOmUyEgNiVUAj6XLQ7TDc82SwrwflCpEu98fSZzelqyKbJ9mWCRoJj3hbcEgF65Od4XF0jUU2W-yIFHYf_0hlJABb1_B9xyfoyUzdsvoCFDp8/s400/%CE%98%CE%B1%CE%BD+%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85_.jpg


Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μήνυμα για τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους  σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και για όσα δεν πέτυχαν
Όλοι οι νέοι και οι νέες που συμμετείχαν στην δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων για ..
την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ αξίζουν επιβράβευση άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ενθαρρυντικό, το ότι, στους δύσκολους αυτούς καιρούς, οι νέοι μας έχουν στόχους, παλεύουν και αγωνίζονται γι αυτούς. Η αγωνία για το μέλλον τους, η ανασφάλεια και η αμφιβολία για την επαγγελματική αποκατάσταση έγιναν πείσμα και επιμονή, θάρρος για να ονειρευτούν, να διεκδικήσουν, να επιτύχουν.
Στους νέους και τις νέες που κατάφεραν και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια. Μαζί τους αξίζουν τα συγχαρητήρια οι γονείς τους που στάθηκαν στο πλευρό τους, αλλά και οι καθηγητές τους που τους έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια και τους βοήθησαν να πετύχουν. Οι προσπάθειες τους ανταμείβονται και τώρα ξεκινούν τον ωραίο αγώνα μάθησης σε ένα νέο ακαδημαϊκό περιβάλλον, που θα τους επιφυλάξει σπουδαιότερες επιτυχίες και θα συμβάλει στην επαγγελματική και κοινωνική τους καταξίωση.  

Στους νέους που δεν εξασφάλισαν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τους βεβαιώσω πως σε όλους μας δίνονται πολλές ευκαιρίες. Χωρίς να απογοητευτούν να συνεχίσουν την προσπάθεια και είναι σίγουρο πως θα πετύχουν το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: