Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - "Στόχος" ο Μπάρτοζ Ταραχούλσκι!

http://www.olympio-bima.gr/images/site/1/3752_ARTA_PIERIKOS%202.jpg 

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011 Αθλητισμός  
Μια δοκιμασμένη λύση, ειδικά στις μικρές κατηγορίες, φαίνεται πως έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν ο Σούλης Παπαδόπουλος.
Ο λόγος για τον...
36χρονο Μπάρτοζ Ταραχούλσκι, τον οποίο γνωρίζει ο έμπειρος τεχνικός από τη συνύπαρξή του στον Διαγόρα. Στη διάρκεια της φετινής περιόδου, ο Πολωνός φορ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ροδιτών με 9 τέρματα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει επαφή μεταξύ των δυο πλευρών, ωστόσο η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.
Σε ότι έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή, ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ ανεβάζει τις μετοχές του, αφού γεφυρώνεται σταδιακά το χάσμα του Πιερικού με τον έμπειρο Αργεντινό χαφ. Οι δυο πλευρές με αμοιβαίες υποχωρήσεις δείχνουν ότι θέλουν να συνεργαστούν ξανά και θεωρείται αρκετά πιθανό να συνάψουν νέα συνεργασία μέσα στις επόμενες μέρες.
Στην "λίστα" και ο Σιδηρόπουλος
Στη λίστα με τους επιθετικούς που ενδιαφέρουν τον Πιερικό βρίσκεται ο νεαρός που ανήκει στον Πανσερραϊκό. Λύσεις για τη γραμμή κρούσης αναζητά ο Σούλης Παπαδόπουλος.
Ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" εδώ και αρκετές ημέρες εξετάζει περιπτώσεις που γνωρίζει καλά, αλλά και ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Όπως είναι γνωστό ο Πιερικός επιθυμεί την ενίσχυσή του κυρίως με νεαρούς και ένας από αυτούς είναι ο Σάββας Σιδηρόπουλος. Ο 21χρονος επιθετικός ανήκει στον Πανσερραϊκό και πέρυσι είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ενίσχυσε την ομάδα Νέων, αφού συμμετοχές στη Super League δεν πήρε. Ο Πιερικός φέρεται να τον έχει ψηλά στη λίστα του και θα επιδιώξει να τον αποκτήσει είτε ως ελεύθερο είτε με τη μορφή δανεισμού.
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: