Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Προπονητής ομάδων υποδομών του νομού μας έχει γίνει «μήλο της έριδος» για δύο μεγάλες ομάδες της σούπερ λίγκας

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

 Η ποιότητα της δουλειάς του και τα αποτελέσματα της γρήγορα φάνηκαν στα έμπειρα και άγρυπνα βλέμματα των ανθρώπων που αναζητούν ικανούς  προπονητές για ..τις ακαδημίες των παραδοσιακών ποδοσφαιρικών δυνάμεων  Παρακολουθούν αγώνες,  ενημερώνονται και για τον παιδαγωγικό ρολό που πρέπει  να  παίζουν οι προπονητές μικρών ηλικιών και βρήκαν στον προπονητή από την Πιερία ένα ικανότατο στέλεχος ακόμη και για το δικό τους επίπεδο.
Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι αργά ή γρήγορα  η ανάδειξη παικτών από τα φυτώρια και η προώθηση τους στους  επαγγελματίες θα είναι προϋπόθεση για την εξασφάλιση αδειοδότησης συμμετοχής σε εγχώριες κα ι διεθνείς  διοργανώσεις.  Ήδη πολιορκούν τον προπονητή


Την  Τετάρτη στης 15-6-2011 ως  18-6-2011  θα είναι στην Αθήνα καλεσμένος ώστε να βρεθεί τρόπος  συνεργασίας των δυο πλευρών.

 Παράλληλα, θα γίνει μια ακόμη μεγάλη συνάντηση 15 με 18 Ιουνίου και θα λάβουν μέρος όλες οι σχολές του Ολυμπιακού. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Σοφικό της Κορινθίας και θα συμμετέχουν και παιδιά από τις ακαδημίες, ενώ θα γίνουν και προπονήσεις.

Μπάμπης Ζελενίτσας: "Στις 15 με 18 Ιουνίου θα κάνουμε την πρώτη συνάντηση των Σχολών Ποδοσφαίρου στην Κορινθία. Η εκδήλωση αυτή είναι η πρώτη φορά που γίνεται από την ανάπτυξη ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και την ενοποιημένη μορφή που έχει πάρει. Θα αναπτυχθεί η φιλοσοφία και ο τρόπος δουλειάς που εναρμονίζεται στο σύστημα δουλειάς της πρώτης ομάδας. Θα αναπτυχθούν θέματα ψυχολογίας και διατροφής και ιατρικών θεμάτων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραβρεθούν εν ενεργεία ποδοσφαιριστές όσο και παλαίμαχοι.

Δεύτερη δραστηριότητα που έχει αποφασιστεί μετά το τέλος της δραστηριότητας στην Κορινθία, έχει να κάνει με τα καμπ ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν σε δύο περιόδους. 20 με 24 Ιουνίου και 27 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου. Αυτή η δραστηριότητα γίνεται κάθε χρονιά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Θα περιλαμβάνει δύο τομείς με παιδάκια που πέρα του ποδοσφαίρου θα κάνουν και κολύμπι, μπάσκετ και παιδάκια που θα έρθουν μόνο για τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Θα λειτουργήσουν τρεις βαθμίδες ώστε να χωριστούν σε κατηγορίες του μαζικού, της ελίτ και ξεχωριστής προπόνησης για τερματοφύλακες."

Δεν υπάρχουν σχόλια: