Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εθνικός Κατερίνης - Παραιτήθηκε ο Σάκης Παπαβασιλείου

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011  Αθλητισμός

Συνεχίζει με τον Βαγγέλη Μύθημη
Παρελθόν αποτελεί από χθες το απόγευμα ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου από τον πάγκο του Εθνικού Κατερίνης καθώς ο νεαρός κόουτς συναντήθηκε με τον γραμματέα του συλλόγου κ. Άκη Τσαουσίδη και "ζήτησε" να μην συνεχίσει στην ομάδα του Σιδ. Σταθμού αναλαμβάνοντας έτσι εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την ...απώλεια του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδος και του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Σάκης Παπαβασιλείου επέμεινε στην απόφασή του, στην συνέχεια έδωσε το παρόν στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του ευχόμενος καλή συνέχεια.

Την ομάδα γύμνασε χθες ο Βαγγέλης Μύθημης, άμεσος συνεργάτης μέχρι χθες του Παπαβασιλείου και όπως ανακοινώθηκε αργότερα από την διοίκηση αυτός θα είναι ο τεχνικός του Εθνικού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στα αγωνιστικά, δεν προπονήθηκαν οι Μετενίδης, Παπαγιαννούλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στην διάθεση του Βαγγέλη Μύθημη για την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Αγκαθιά κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: