Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΗ - Το ατυχές ευτύχημα - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011
Στάη - Χατζηνικολάου: 1-1
Ο Νίκος Χατζηνικολάου σε θέση επιθετικού παίκτη στον βραδινό δημοσιογραφικό αγώνα, καθώς ήταν ο πρώτος που κάλεσε την Έλλη Στάη στο δελτίο του, στο Alter για να συζητήσουν τα τεκταινόμενα.
Η Έλλη Στάη σε... ρόλο αμυντικού στο ''καταπράσινο'' γήπεδο της ΕΡΤ υποδέχθηκε σήμερα τον "Εκδότη και διευθυντή της Real News" όπως έγραφε και ξαναέγραφε το σούπερ στο κάτω μέρος της οθόνης, για να αναλύσουν τι συμβαίνει στην ελληνική οικονομία.
Τελικά, μόνο αυτό δεν έκαναν!
Ο Νίκος Χατζηνικολάου βγήκε φορτσάτος on air, δίνοντας επί 2 λεπτά τις ευχές του για την "επιτυχή" επιστροφή των ειδήσεων.
Μέσα σε αυτά τα 2 λεπτά που μιλούσε χωρίς τελεία - όπως συνηθίζει - ο πόσο-αγαπώ-την-πάρλα Νίκος Χατζηνικολάου, φρόντισε να χαρακτηρίσει "εγγύηση" για το δελτίο τη Στάη, αλλά και να την "μαλώσει" για το λάθος της να αγχώνεται με αποτέλεσμα η Έλλη να απολογείται! Ε αυτό δεν το περίμενα...
Το κοντρόλ επί ώρα στα καρφιά να περνάει σε ''super'' την κάθε ατάκα του παλαιού κυρίαρχου των 8...
Ευτυχώς γλιτώσαμε από το να διαβάσουμε την "εθνική μας λέξη" με τα τρία "Α", σύμφωνα με τον κ. Χατζηνικολάου, σε σούπερ. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συναρπαστικά ενδιαφέρουσα συνάντηση των δύο δημοσιογράφων στο δελτίο της Έλλης. Ε, της ΝΕΤ ήθελα να πω!
 
Όπως καταλάβατε, αυτή η ευτυχισμένη για το δελτίο της ΝΕΤ στιγμή που περίμεναν τόσο, μάλλον αποδείχθηκε ατυχές ευτύχημα...
Ποιό θα ήταν το ...ευτυχές ατύχημα;
Κάτι τέτοιο... Τόσα τεχνικά λάθη γίνονται!
Η Έλλη Στάη στο Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ
Πηγή: Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια: