Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - 5η θέση και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο 5ο Christmas Cup στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ από 2 έως 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011
Επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου 2011, η αποστολή του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, που συμμετείχε σε ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά ποδοσφαίρου το 5ο Christmas Cup στο  ΛΟΥΤΡΑΚΙ από  2 έως 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
Η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, που την περίοδο των διακοπών δέν σταμάτησε ούτε μία μέρα να προπονείται και να δίνει αγώνες, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο τουρνουά αυτό.
Με αρχηγό της αποστολής τον έφορο της ομάδος Δημήτρη Καλαιτζή και με τον ακούραστο προπονητή τους Γιάννη Μυστακίδη, τα ....παιδιά του Πιερικού, συμετείχαν σε ένα τουρνουά, με ομάδες υψηλού επιπέδου όπως ο ΠΑΟΚ,ΠΑΟ,ΛΕΜΕΣΣΟΣ,ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ,ΑΡΣΕΝΑΛ, κλπ.
Η διοργάνωση ήταν άψογη, με μοναδικό αλλά σοβαρό μελανό σημείο που έφερε τα πάνω κάτω στο τουρνουά.
Αφορύσε την έλλειψη fairplay απο την ομάδα του ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και την απαράδεκτη ενέργειά τους  να αγωνιστούν με 8 πλαστά απο τα 15 δελτία των ποδοσφαιριστών της, και να συμμετάσχουν στους αγώνες με παιδιά γεννημένα το 1994, όταν το τμήμα ήταν οι ΠΑΙΔΕΣ γεννηθέντες το 1996 και 1997.
Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας (η οποία αποκαλύφθηκε απο τον Πιερικό και καταδικάστηκε απο όλους)  ήταν ο ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στον όμιλό του, να κερδίσει τους αγώνες με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ  με σκόρ 4-2, με την ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  με σκόρ 6-1, αλλά και στη συνέχεια, στον μεταξύ μας αγώνα στους χιαστί προκριματικούς για την ημιτελική φάση με σκόρ 3-1.
Ο έφορος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Δημήτρης Καλαιτζής με την εμπειρία του, κατάλαβε τί έγινε και ζήτησε απο την διοργανώτρια εταιρία FOOTBALL TEAM να ελέγξει την ομάδα αυτή. 
Πραγματικά αυτό έγινε στον επόμενο αγώνα του μικρού τελικού, αγώνα στον οποίο προκρίθηκε ο ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ αφού νίκησε με αυτό τον τρόπο την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκόρ 3-1.
Ο μικρός τελικός, ήταν μεταξύ ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗ με νικήτρια με τον ίδιο απαράδεκτο τρόπο την ομάδα του ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με σκόρ 1-0 για την τρίτη θέση του τουρνουά.
Εκεί λοιπον διαπιστώθηκε η πλαστότητα και έτσι η τρίτη θέση δόθηκε στην ομάδα του ΔΑΒΟΥΡΛΗ.
Ομως όλη αυτή η ενέργεια των ανθρώπων του ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ είχει ώς αποτέλεσμα τον αποκλεισμό απο την τελική φάση της ομάδος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ίσως και άλλης ομάδος, αφού έγιναν τα πάνω κάτω στους χιαστί αγώνες και ο τελικός έπρεπε να είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αφού ομολογουμένως ήταν οι ομάδες που ξεχώρισαν .
Ο υπεύθυνος του  ΠΙΕΡΙΚΟΥ κ Καλαιτζής Δημήτρης, στο τέλος δέχτηκε τα συγχαρητήρια όχι μόνο απο τους υπευθύνους των άλλων ομάδων, αλλά και απο την διοργανώτρια εταιρία και την υπεύθυνη της διοργάνωσης την κ Μαρία Γκούμα.
Η τελική κατάληξη ήταν το ΠΑΙΔΙΚΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ  να καταλάβει την τιμητικότατη 5η θέση μεταξύ των 16 ομάδων που αγωνίστηκαν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ:
Γ ΟΜΙΛΟΣ:
1ος αγώνας:
Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, το απόγευμα στις 5.45 και μετά απο πολύωρο ταξίδι η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αντιμετώπισε την Αρσεναλ του Κιάτου και παρότι ήταν καλύτερη και λόγω ιδιαίτερης κόπωσης, ήλθε ισοπαλία 1-1.
2ος αγώνας:
Tην Δευτέρα 3 Ιανουαρίου ,το πρωί στις 9.00 η ώρα ,αντιμετώπισε την ομάδα της FCA ΑΘΗΝΩΝ  με νικήτρια την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με σκόρ 1-0.
3ος αγώνας:
Το απόγευμα της ίδια ημέρας κέρδισε την ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με σκόρ 6-1.
4ος αγώνας:
Μετά τους αγώνες αυτούς ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα αντιμετώπιζε ομάδα απο τον 1 ομιλο σε χιαστί αγώνες κατάταξης πρόκρισης στην ημιτελική φάση.Η θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ή την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,αλλά αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και έχασε με σκόρ 3-1, κόντρα σε μία απίθανα στημμένη διαιτησία (για τέτοιες ηλικίες), με πρωτεργάτη τον υπεύθυνο προπονητή της ομάδος του ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ κ Πάτρα, πρώτον αφού προέτρεπε απροκάλυπτα τους διαιτητές (ίσως μαθητές του στο σχολείο)  για να ευνοήσουν την ομάδα του και δεύτερον και με την ενέργειά του να αγωνίζεται σε όλους τους αγώνες με παίκτες γεννημένους το 1994, ενέργεια που διαπιστώθηκε και έγιναν οι παραπάνω ενέργειες.
5ος αγώνας: Ετσι λοιπόν, αφού έγινε ο αποκλεισμός κατά τον παραπάνω τρόπο, η ομάδα μας αγωνίστηκε για την 5η θέση με αντίπαλο την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ. Το αποτέλεσμα του πολύ καλού αγώνα ήταν ισόπαλο  0-0 και στα πέναλτυ νικήτρια η ομάδα της Κύπρου με σκόρ 3-1.
Πανάξιος νικητής στον τελικό μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ήταν ο ΠΑΟΚ με σκόρ 2-0.
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:
1ος: ΠΑΟΚ
2ος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
3ος: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΑΒΟΥΡΛΗ
4ος: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
5ος: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
κλπ
Τελικό συμπέρασμα απο τη συμμετοχή στο τουρνουά του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είναι η μεγάλη εμπειρία που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ απο τέτοια τουρνουά υψηλού επιπέδου, αφού συναγωνίστηκαν με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ που είχαν ένα τμήμα με επιλεγμένα παιδιά, (νομίμως) όλα γεννημένα το 1996 και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είχε στις τάξεις του παιδιά μικρότερων ηλικιών 1997 και 1998. Εμπειρία που απέκτησαν όλα τα παιδιά, αφού είχαν χρόνο συμμετοχής όλοι.
-Η αποστολή της ομάδους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με αρχηγό αποστολής τον Δημήτρη Καλαιτζή:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ): Τσιλεγγερίδης Ευριπίδης (1996), Μαυρόπουλος Γιώργος (1996), Τζίνοβιτσ Δημήτρης (1997), Τόσκας Αχιλλέας (1996),Χατζηδίμπας Βασίλης (1997), Δαλαμήτρας, Αποστόλης (1996),Καλαιτζής, Γιώργος (1996) Καρτσαμπάς Σάκης (1997) ,Μπαλαχάτζε Γιώργος (1997), Σταθακόπουλος Δημήτρης (1996), Παγωνίδης Κώστας (1996) ,Τσοπουζίδης Αλέξανδρος (1997) ,Χατζηδίμπας Κώστας (1999) ,Παπαθανασίου Αναστάσης (1997), Οικονόμου Βασίλης (1997), Αμπατζίδης Γιώργος (1996), Μπεγκλής Γιάννης (1997), Μπεγκλής Στέφανος (1998) (υπο δοκιμήν) και ο μικρός φανατικός ακόλουθος του τμήματος  Μυστακίδης Λευτέρης (2001).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

- οι ποδοφαιριστές παρακουλουθούν αγώνα του τουρνουά

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

η ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΣΤΙΓΜΙΟΥΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: