Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
diodia
Χθες, μέλη των τοπικών γραμματειών Πιερίας του Π.Α.ΜΕ, της Π.Α.Σ.ΕΒΕ και της Π.Α.ΣΥ, του τοπικού παραρτήματος της ΟΓΕ και των συνδυασμών της..... «Λαϊκής Συσπείρωσης», έκαναν μπλόκο στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς, χαροποιώντας (εννοείται) τους οδηγούς των Ι,Χ που περνούσαν εκείνη την ώρα και γλύτωσαν το χαράτσι.
Ως γνωστό το ΚΚΕ αντιτίθενται σε κάθε είδους διόδιο-ζητά να καταργηθούν-καθώς και στη ιδιωτικοποίηση των δρόμων που συντελείται μέσω των συμβάσεων παραχώρησης.
Για αύριο Τρίτη, έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο στην Κατερίνη, στις 7.00 το απόγευμα στο γνωστό μέρος, στο συντριβάνι (πλατάνι) του κεντρικού πεζόδρομου.

Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα, στις 7.00, έχει προγραμματιστεί άλλη μια ευρεία σύσκεψη με θέμα τα διόδια, με πρωτοβουλία αυτή τη φορά του Επιμελητήριου Πιερίας.          
Το οποίο, σύμφωνα με την επιστολή-πρόσκληση που απευθύνει ο πρόεδρός του (προς βουλευτές, Νομάρχη, αντιπεριφερειάρχη, παραγωγικού και άλλους φορείς), θεωρεί ότι  πρέπει πλέον να συναποφασιστούν δραστικότερες μορφές πάλης, τέτοιες που να προσελκύσουν (όπως λέει) το πανελλαδικό ενδιαφέρον πολιτών και ΜΜΕ.
Η σύσκεψη αναμένεται να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς στην επιστολή του προέδρου του ΕΒΕ γίνεται λόγος λόγος για «σπέκουλες», «παλινωδίες» και «θέατρα του παραλόγου» και για «οριστικές αποφάσεις για κοινή δράση φορέων και ομάδων πολιτών της Πιερίας».


eksegersi
Από τον Δεκέμβριο του 2008 στον Δεκέμβριο του 2010

«Αυτή η Δευτέρα είναι η Δευτέρα του Αλέξη», λένε οι φοιτητές που ξεκινούν σήμερα δυναμικό γύρο κινητοποιήσεων ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για τα ΑΕΙ.

aleksis
Σαν σήμερα, 6 Δεκεμβρίου του 2008, στις 9.00 το βράδυ, ο 15χρονος μαθητής Αλέξης Γρηγορόπουλος εκτελέστηκε στη γωνία των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια από αστυνομικούς, με σφαίρα στην καρδιά.
Ακολούθησε μια εξέγερση που κράτησε μέρες και συγκλόνισε τον κόσμο. Και δεν αποκλείεται να τον ξανασυγκλονίσει...


xororodia
Τα δέκα χρόνια της γιόρτασε η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Μεθώνης.
Σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρόντος και του δημάρχου, οι χορωδοί έκοψαν τη γενέθλια τούρτα τους και το γλέντησαν δεόντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: