Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Νίκος Λάππας: Συνεχίζει τις επαφές του με υποψηφίους και στελέχη του Συνδυασμού

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
http://politispierias.blogspot.com
Συνεχίζει τις επαφές του με στελέχη του Συνδυασμού του, αλλά και φίλους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου Ολύμπου Νίκος Λάππας. Απ' άκρη σ' άκρη του νεοσύστατου Δήμου η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου εδραιώνεται καθημερινά.
Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή ο Νίκος Λάππας συναντήθηκε με περίπου 50 στελέχη στην Παραλία του Νέου Παντελεήμονα. Εκεί, αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού του, με κυρίαρχο τον μεγάλο όγκο τουριστών της.. περιοχής, ο οποίος θα μπορέσει να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για το νέο Δήμο. Ο ίδιος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην ανάπτυξη τουριστικών υποδομών, αλλά και στη διασύνδεση των ακτών της νότιας Πιερίας τόσο με τον Όλυμπο, όσο και τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου.
Οι επαφές του υποψήφιου Δημάρχου Δίου Ολύμπου συνεχίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Έφεσο, όπου μπροστά σε περίπου 40 άτομα ανέλυσε τη δομή του «Καλλικράτη». Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Συνδυασμού που αφορά την ανάπτυξη του αγροτουρισμού, την αποκέντρωση γραφείων γεωργικής ανάπτυξης με τους γεωπόνους δίπλα στον αγρότη και τη δημιουργία υπηρεσιών ενημέρωσης των πολιτών και επιχειρηματιών για προγράμματα χρηματοδότησης μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τραπεζών.

Αξίζει να αναφερθεί πως και στις δύο συναντήσεις ο Νίκος Λάππας έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας αλλά και τη σύσταση ΚΕΠ σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: