Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Κ. Κουκοδήμος: Οι υποψήφιοι αποτελούν αποτέλεσμα συλλογικών διαδικασιών

Με μια σύντομη, αλλά περιεκτική δήλωση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πιερίας, ξεκαθαρίζει τη θέση του, όσον αφορά τις υποψηφιότητες των δημάρχων που θα υποστηρίξει το.. κόμμα του στο νομό. "Δεν καταρτίζω, δεν συγκροτώ συνδυασμούς, δεν μοιράζω χρίσματα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Κουκοδήμος, τονίζοντας οτι έχει την ευθύνη της άποψης, μόνο για εκείνα τα πρόσωπα για τα οποία του ζητήθηκε να την εκφράσει.
Υποχρεώνομαι να επανέλθω στο θέμα των εσωκομματικών διαδικασιών ανάδειξης των υποψηφίων δημάρχων που θα στηρίξει η Ν.Δ. στο νομό Πιερίας, μιας και όπως φαίνεται ορισμένοι επιδίδονται σε συνειδητή παραπληρόφορηση.
Η Ν.Δ. έχει ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες το διάλογο και τη διαδικασία για τις υποψηφιότητες σε όλη τη χώρα ενόψει των εκλογών της Αυτοδιοίκησης.
Οι υποψηφιότητες όλες έχουν τεθεί στα αρμόδια όργανα της Ν.Δ. Και η διαδικασία είναι ακόμη σε εξέλιξη για ορισμένους δήμους. Η επιλογή των προσώπων που θα υποστηρίξει η Ν.Δ. δεν αποτελεί υπόθεση προσωπικών σχέσεων αλλά αποτέλεσμα συλλογικών διαδικασιών, συγκεκριμένων κριτηρίων που μοναδικό στόχο έχουν την ανάδειξη των πλέον ικανών προσώπων.
Στην πορεία αυτή όλες οι υποψηφιότητες αντιμετωπίστηκαν με την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τη Ν.Δ. και τα αρμόδια όργανα και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να δυναμιτίσει μια δημοκρατική διαδικασία.
Προσωπικά, έχω την ευθύνη της άποψης που μου ζητήθηκε και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗΝ. Δεν καταρτίζω ψηφοδέλτια, δεν συγκροτώ συνδυασμούς, δεν μοιράζω χρίσματα.
Σέβομαι την αγωνία όλων των ενδιαφερομένων και βοηθώ την παράταξή μου.
eptanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: