Βρέθηκαν δύο ΑΤΜ που είχαν κλαπεί από πολυκατάστημα της Δράμας


Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) βρήκαν αγρότες από τη Μεσοράχη Ν. Ζίχνης, πάνω σε.. εγκαταλελειμμένο ΙΧ φορτηγό.
Το γεγονός συνέβη όταν οι αγρότες κατευθυνόμενοι στα χωράφια τους, αντίκρισαν έξω από το μικρό κτήριο της δημοτικής γεώτρησης, ένα μεγάλο φορτηγό, φορτωμένο με τα δυο κατεστραμμένα ΑΤΜ, τα οποία οι δράστες κατάφεραν να ανοίξουν και να πάρουν τα χρήματα. Μετά από έρευνα της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, διαπιστώθηκε ότι τα δύο ΑΤΜ είχαν κλαπεί από πολυκατάστημα της Δράμας.Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας και των Σερρών, ενώ τα μηχανήματα ΑΤΜ καθώς και το παλιό φορτηγό, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί τις προηγούμενες μέρες, μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.
Μέχρι αυτή την ώρα, οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ άγνωστο παραμένει το χρηματικό ποσό των χρημάτων που είχαν τα ΑΤΜ.
Σύμφωνα πάντως με την αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, οι δράστες χρησιμοποίησαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της δημοτικής γεώτρησης για να ανοίξουν τα ΑΤΜ.(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ)