Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ - ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 4ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΤΕΡΜΩΝ


Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010
Τελείωσε μία παραγωγική χρονιά για το ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΉΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Ενώ οι περισσότερες ομάδες έχουν εδώ και καιρό σταματήσει τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ συμμετείχε στο 4ο Βαλκανικό Τουρνουά που διοργανώνεται απο τον ΑΤΕΡΜΩΝΑ με την επιμέλεια του καθηγητή των ΤΕΦΦΑ Σάκη Λάιο.

Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ... (συνέχεια άρθου και φωτογραφικού υλικού )..
έδωσε πέντε αγώνες που είχαν ώς εξής:

1.Στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε την ομάδα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με σκόρ 3-0,

2.Στον δεύτερο αγώνα υπέταξε την πολύ καλή ομάδα της ΚΕΡΚΥΡΑΣ με σκόρ 4-1.

2.Στον τρίτο αγώνα κέρδισε την ομάδα των ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΩΝ  του Χρήστου Τερζανίδη με σκόρ 3-0



Στον ημιτελικο…..

Ετσι η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον όμιλό της ΜΕ 9 ΒΑΘΜΟΎΣ, με 11 γκόλ στο ενεργητικό της και ένα παθητικό

Στον ημιτελικό..αγωνίστηκε  με την δεύτερη του άλλου ομίλου ομάδα του ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΑΣ.

Μία ομάδα που ήταν δέυτερη στον όμιλό της πίσω απο τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα με 4 βαθμούς, σκληροτράχηλη και με μεγάλα (ηλικιακά) παιδιά.

Στον ημιτελικό η ομάδα μας, δέν έπαιξε όπως στα άλλα παιγνίδια, αλλά ήταν σαφώς ανώτερη απο την αντίπαλό της. Αφού έχασε πολλές ευκαιρίες, προηγήθηκε με 1-0 και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ με τον ΠΑΟΚ, ένα απίθανο πέναλτυ του διαιτητή ακριβώς δύο λεπτά πρίν τη λήξη του ημιτελικού, έγινε αιτία να ισοφαριστεί το παιγνίδι και στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτυ η ομάδα των ΘΗΒΩΝ να περάσει στον τελικό σήμερα με τον ΠΑΟΚ (απο τον οποίο στους ομίλους είχε ηττηθεί με σκόρ 4-1)

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ετσι η ομάδα μας σήμερα το πρωί αγωνίστηκε στο μικρό τελικό και υπέταξε την ομάδα της ΚΕΡΚΥΡΑΣ με σκόρ 1-0 και κατέκτησε την ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ στο τουρνουά, με συνολικό απολογισμό 4 νίκες και μία ισοπαλία , πέτυχε 14 γκόλ και δέχτηκε 2.

3.Στον τρίτο αγώνα κέρδισε την ομάδα

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: πολύ καλή, καλές εγκαταστάσεις, γηπεδικοί χώροι άριστοι, διαμονή και διατροφή πολύ καλή, όμως ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά και οι χιαστοί αγώνες των π΄ρωτων των ομίλων με τους δεύτερους, έφρε το αποτέλεσμα οι πρώτοι που πέτυχαν τρείς νίκες να αντιμετωπίζουν ομάδα δέυτερη σοτν όμιλό της με τρείς μόνο βαθμούς και έτσι με μία ατυχίας ο ΤΕΛΙΚΟΣ να είναι άνισος και ανούσιος αφού η διαφορά δυναμικότητας των συμμετεχόντων στον τελικό ομάδων να είναι εμφανής.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ:

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟΣ και τα παιδιά φέτος έχουν αγωνιστεί σε πάρα πολλά τουρνουά, έχουν αποκτήσει μεγάλες εμπειρίες και θα μπορέσουν έτσι να σταθούν ώς το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της επόμενης χρονιάς με αξιώσεις και να εκπροσωπούν επάξια τον ΠΙΕΡΙΚΟ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΑΘΛΗΤΕΣ:

ΤΣΙΛΛΙΓΓΕΡΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΖΗΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ,ΚΑΡΤΣΑΜΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,ΒΑΡΛΑΜΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΜΠΕΓΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΛΑΧΑΤΖΕ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΤΣΙΟΥΧΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΒΑΒΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
- φωτογραφικό υλικό απο τους αγώνες και τη διαμονή της ομάδος στον Ατερμωνα-


















διασκεδαση...








































































































































































ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Πιερικού και κυρίως για το ήθος που διακρίνει αθλητές αλλά και προπονητές. Άξιζε να πάει στον τελικό.
E.M. /ΚΕΡΚΥΡΑ