Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ - ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΥΤΙΚΑΣ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010
Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά ΜΥΤΙΚΑΣ αγωνίστηκε η ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με αντίπαλο της ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΠΛΙΤΣΗ. Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκόρ 3-1, σε εναν τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού...(δείτε και φωτογραφικό υλικό)

η ομάδα μας απο το 10΄λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, αφού αποβλήθηκε σε μία άτυχη φάση, που δόθηκε πέναλτυ και αποβολή.Το πέναλτυ ήταν σωστή απόφαση του διαιτητή κ Σταυρίδη, αλλά η αποβολή πολύ τραβηγμένη,αφού ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδος ήταν πολύ πλάγια, όχι σε προφανή πλεονεκτική θέση για γκόλ όπως απαιτεί ο κανονισμός και επιπλέον μέσα στην μικρή περιοχή και στην εστία είχαν ήδη τοποθετηθεί αμυντικοί της ομάδος μας.
Οφείλουμε να πούμε ότι αυτό έκοψε τα πόδια των παιδιών της ομάδος.
Ομως στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, πάλεψε, μείωσε τη διαφοράς σε 2-1, έχασε απανωτές ευκαιρίες να ισοφαρίσει και αφού ρισκάρισε σε μία αντεπίθεση δέχτηκε απο λάθος της άμυνας και το τρίτο γκόλ.
Το αποτέλεσμα θεωρείται ότι δέν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία των ομάδων, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Η ομάδα μας στην πορεία του τουρνουά ΜΥΤΙΚΑΣ, έδωσε 5 αγώνες, 4 νίκες και μία ήττα στον τελικό, πέτυχε 28 γκόλ και δέχτηκε 4 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση..
Συγχαρητήρια στα παιδιά...
Για την ομάδα του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΔΩ,ΑΦΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: