Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Νέων Β΄ Εθνικής κατηγορίας - Δόξα Δράμας - Πιερικός 1-2


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Πολύ καλή εμφάνιση οι Νέοι και νίκη στη Δράμα

Δόξα Δράμας-Πιερικός 1-2

Μετά από πολύ καλή απόδοση οι Νέοι του Πιερικού νίκησαν στη Δράμα την αντίστοιχη της Δόξας με 2-1 τέρματα και παρέμειναν αήττητοι με δύο νίκες και μία ισοπαλία μετά από τρεις αγώνες.

Από το πρώτο ημίχρονο οι Νέοι του Πιερικού έγιναν κυρίαρχοι του παιχνιδιού και μόλις στο δέκατο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Συνέχισαν την καλή τους απόδοση, δημιούργησαν ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ αλλά αντί αυτού δέχτηκαν την ισοφάριση από δικό τους λάθος.

Η ισοφάριση τους έκανε πιο αγωνιστικούς και αφού πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ και είχαν και δοκάρι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο τέλος πήραν μια αγχώδη αλλά εύκολη νίκη γιατί οι αντίπαλοι τους δεν τους απείλησαν άμεσα.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους Νέους γιατί μπορούσαν και έπρεπε η νίκη τους να ήταν με μεγαλύτερο σκορ.

Τα γκολ και το δοκάρι του Σεχολάρι

Στο 10΄ ο Τσικαδέρης έφυγε γρήγορα απέφυγε έναν αντίπαλο και γύρισε σέντρα βρίσκοντας τον Ντόση και αυτός με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ γράφει το 0-1.

Στο 46΄ το τραγικό λάθος των αμυντικών του Πιερικού δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Δουμπλάτζης που έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας και το παιχνίδι παίρνει νέο ενδιαφέρον αφού έγινε το 1-1.

Στο 65΄ ο Τσικαδέρης και πάλι με νέα ωραία ενέργεια βρήκε τον Ντόση και ο τελευταίος με σουτ πέτυχε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 75΄ ο Σεχολάρι από κοντά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Δόξας.

Στο 89΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γραίκος της Δόξας Δράμας.

Οι συνθέσεις

Δόξα Δράμας: Παπαδόπουλος, Καρατζόγλου, Νόβης, Γραίκος, Βασιλειάδης Μ, Τσιμπλίδης-(46 Βασιλειάδης Α), Ορφανίδης (70 Κασάμπαλης), Κανετίδης Κ, Κανετίδης Ι (65 Βασιλειάδης Γ) Κουμπρόγλου, Δουμπλάτζης

Πιερικός: Τσιντώτας, Κραγιόπουλος (55 Καμπερίδης), Νίκου, Κωτσιόπουλος, Μίγκος, Μετενίδης, Τσικαδέρης (80 Τσανάκας), Καραγκούνης, Μπαρέκας, Ντόσης (85 Παναγιωτίδης), Σεχολάρι.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: