Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΠΡΟΕΔΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....


ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

Καθημερινά για προσβολή του θεσμού του προέδρου μιλά η ΝΔ, προσπαθώντας να πείσει και να βρεί σανίδα σωτηρίας στην κατρακύλα και στην άποψη του κόσμου για την αλλαγή κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Πολιτικό θέμα εκ του μη όντος προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου θεωρεί το ΠΑΣΟΚ την ανακίνηση της προεδρολογίας και τη συντήρηση εκ μέρους της κυβέρνησης του όλου θέματος που προκάλεσαν οι θέσεις των συνταγματολόγων Δ. Τσάτσου και Γ. Κασιμάτη για την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει εκλογές τον Μάρτιο, με αφορμή την προεδρική εκλογή.΄ Ελλείψει μάλιστα και έντονης πολιτικής δραστηριοποίησης το θέμα ανάγεται καθημειρνά στη συζήτηση των τηλεοπτικών εκπομπών, ώς θέμα "μεγίστου δημοσιογραφικού ενδαιφέροντος.Νομίζω πώς περισσότερο ενδιαφέρει τον πολίτη, η λύση των προβλημάτων του απο την κυβέρνηση, παρά η συνεχής προεδρολογία, αφού και άκαιρη είναι και δέν θεωρείται απο τους πολίτες ώς θέμα μεγίστου ενδιαφέροντος.Νομίζω όμως, ότι η νέα "ΤΣΑΤΣΟΛΟΓΊΑ" το μόνο που πετυχαίνει είναι να απο προσανατολίζονται οι πολίτες απο τα πραγματικά τους προβλήματα.
Ασχοληθείτε επιτέλους με την ωμή δύσκολη καθημερινότητα του πολίτη και αφήστε τα ευχολόγια και τις παρελθοντολογίες, όπως έκανε και ο κ Ντινόπουλος στην εκπομπή της ΝΕΤ.Το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον γραμματέα κ Ραγκούση και τον κ Χυτήρη θεωρεί πολιτική την επολογή του και θα κριθεί απο τον λαό, το δηλωνουν απο τώρα και είναι σαφής η θέση του...
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: